CEO van Galaxy Digital raadt mensen aan om tot 3% van hun nettowaarde in Bitcoin te investeren

Mike Novogratz, de oprichter en CEO van Galaxy Digital, beveelt HODLing aan tot 2025. Nu het testen de prijs van Bitcoin doorgaat bij een ondersteuning van rond $ 19.000. Novogratz zei in een Yahoo Finance Live-interview dat woensdag werd gepubliceerd dat de huidige Bitcoin (BTC) rally gevoed wordt door instellingen. En door spraakmakende investeerders die langzaam de ruimte betreden.

Hij noemde bedrijven als PayPal en Square die crypto adopteerden, evenals miljardair Stanley Druckenmiller die onlangs suggereerde dat het digitale activum mogelijk meer uitbetaalt dan goud. Novogratz zei dat Bitcoin een macroactivum is geworden om zich in te dekken tegen de verlaging van fiatgeld, zowel in de VS als in het buitenland.

Hij zei dat eenieder 2% tot 3% van zijn nettowaarde in Bitcoin zou moeten steken en er over vijf jaar naar moeten kijken. Tegen die tijd zal het nog veel meer zijn. De CEO zei verder dat hij geloofde dat de volatiliteit van de cryptovaluta zou blijven, maar vond het onwaarschijnlijk dat de prijs van Bitcoin weer onder de $ 12.000 zou dalen.

Vorige week zei Novogratz in een Twitter-reactie op de Engelse actrice Maisie Williams dat Bitcoin uiteindelijk $ 65.000 zou bereiken. Dit vanwege een combinatie van een laag aanbod en veel nieuwe kopers. Novogratz richtte in 2018 Galaxy Digital op, een grote crypto-venture capital firma. Tegenwoordig staat hij bekend als een van de grootste investeerders in crypto en blockchain.

De CEO was vaak optimistisch over de prijs van Bitcoin en voorspelde dat het activum tegen het einde van het jaar $ 20.000 zou bedragen. Op het moment van schrijven staat de Bitcoin prijs op $ 18.978. Dat is een stijging van meer dan 6% in de afgelopen week.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.