Search
Close this search box.

Chainlink-gebruiker ontvangt $ 11.000 aan donaties voor een fout van $ 50.000, noemt het Kerstmagie

Een crypto-gebruiker verloor ongeveer $ 50.000 voor de feestdagen door een fout met een slim contract. De gebruiker bedankte de cryptogemeenschap voor het doneren van $ 11.000 om het verlies te helpen herstellen. Dawidkabani13, Github-gebruiker, zei eerder deze maand dat hij per ongeluk 4.005 Chainlink (LINK) had gestuurd naar een onveranderlijk Aavegotchi (GHST) smart contract op de Ethereum blockchain.

De hoeveelheid LINK was toen ongeveer $ 47.000 waard. De crypto-gebruiker kwam meteen tot de ontdekking dat het de operaties voor het token niet ondersteunde. Dus nam hij ook meteen contact op met de cryptogemeenschap voor het vragen van alle mogelijke hulp om zijn spaargeld terug te krijgen. Hij tagde Ethereum-medeoprichter, Vitalik Buterin, op Twitter met de vraag of hij de transactie persoonlijk kon terugdraaien.

Terwijl hij een 1000 LINK-beloning aanbood. Met het opzetten van een donatiepagina reageerde Aavegotchi op het incident, die bedoeld was om Dawid te helpen het geld terug te krijgen voor de feestdagen. Jesse Johnson, medeoprichter van het project, meldde op zondag dat ze de crypto-gebruiker op eerste kerstdag ongeveer $ 11.000 aan tokens hadden gestuurd, uit meer dan 200 stortingen.

Johnson vertelde aan CoinTelegraph dat zij zich realiseerden dat een goed doel in de kerstsfeer, een geweldige kans zou kunnen zijn om de menselijke kant van crypto te demonstreren. Hoewel er geen technische oplossing was. Johnson gaf verder aan dat het hem diep raakt. Omdat het een soort eenvoudige vergissing is die hij of iemand anders zelf zou kunnen maken.

D13 liet via twitter aan eenieder weten te zijn geschokt door de steun die aan hem en zijn gezin is getoond. Het bedrag dat hij met het goede doel ontvangen heeft, is een heel groot bedrag. En het zal hem helpen weer op de been te komen, volgens D13. Hij zei zelfs dat als hij iets door de jaren heen als kerstmagie zou kunnen bestempelen, dan zou dit het zijn.

Nick Mudge, de auteur van het slimme contract, gaf aan dat de ontbrekende LINK-fondsen waarschijnlijk voor altijd vastzitten in de Ethereum diamant. Vanaf Dawid zijn fout op 11 december meldde, is de prijs van het token ook ongeveer 2,5% gedaald. Op het moment van schrijven bereikte het $ 11,41. Twee dagen na het maken van de slimme contractfout, zei Dawid dat de hele cryptogemeenschap hem hierbij helpt.

En dat mensen hem echt willen helpen, zowel mentaal en financieel. Verder gaf hij aan veel mensen te hebben ontmoet die ook op verschillende manieren veel geld hebben verloren. En dat mensen bang zijn om erover te praten omdat zij zich schamen. Dawid gelooft dat het de moeite waard is om je probleem te delen, omdat de meeste mensen toch wel willen helpen.

Er zijn meldingen binnengekomen van sommige crypto-gebruikers die in de loop van de jaren soortgelijke fouten hebben gemaakt. Echter, het is niet allemaal slecht nieuws. Ondanks de onveranderlijkheid van veel transacties er vaak toe leiden dat er geld verloren gaat, helpen sommigen het beste van de mensheid te benadrukken. In Nigeria heeft een crypto-docent vorig jaar 7,8 Bitcoin (BTC) per ongeluk teruggestuurd naar zijn portemonnee.

Toen had het ongeveer een waarde van $ 80.000.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.