CODI Finance kondigt verlenging aan van de onderhandse verkoop van zijn inheemse token “$CODI.”

CODI streeft ernaar om het geprefereerde DeFi ecosysteem te worden door de industriestandaarden te overtreffen en integriteit en klantgerichtheid te integreren met een nieuwe vindingrijke aanpak en we zijn overeengekomen om meer mensen toe te staan deel te nemen aan dit project door de privé verkoop fase uit te breiden.
Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Chainlink om onze data te gelde te maken door ofwel aan het Chainlink Netwerk te verkopen of een Chainlink Node te runnen om direct aan blockchains te verkopen.

De $CODI token

Het $CODI token is de eigen cryptocurrency van het protocol dat zijn ecosysteem aandrijft, inclusief CodiSwap. Het token is een SPL-gebaseerde asset, en het dient als het governance token van het protocol om een community-gedreven ecosysteem op te bouwen.

$CODI-houders zullen in staat zijn om hun holdings te staken en extra inkomsten te verdienen uit handelsvergoedingen. Het protocol ontwierp zijn staking tiers om eenvoud te bieden aan gebruikers. Als zodanig kunnen gebruikers hun staking beloningen vrij claimen.

De verschillende inzetniveaus met inzetbedrag en Jaarlijks Opbrengstpercentage (JKP) zijn:

  • Bronzen Tier: Inzetbedrag < 2000 $CODI met 4,8% APY
  • Zilveren Tier: Inzet Bedrag < 30000 $CODI met 6.4% JKP
  • Gouden Tier: Inzet Bedrag < 225000 met 8.5% APY
  • Diamanten Tier: Inzet Bedrag < 300000 met 9.6% APY
  • Uitdager Tier: Inzet Bedrag < 500000 met 11.5% APY

In ruil voor CODI, zal elke staker xCODI krijgen. Dit zal u tonen hoeveel u hebt ingezet en kan worden gebruikt om zowel uw oorspronkelijke inzetbedrag als uw opbrengst te bepalen. Elke tickethouder zal ook de kans hebben om meer tokens of andere prijzen te winnen. Uw winkansen worden bepaald door het aantal tickets dat u bezit.

Bovendien kan de xCODI worden gebruikt voor bestuur en andere stimulansen terwijl de CODI wordt gestaked. In ons ecosysteem zullen slimme contracten worden gebruikt om algemene overeenstemming en transparantie tot stand te brengen.

Details over de privéverkoop van CODI

Totale beschikbare voorraad – 99.000.000 CODI tokens

Periode: 28/09/2021 – 15/11/2021

Tokenkoers – 0,02 USD met een wachttijd van vier maanden.
Token prijs – 0,03 USD zonder vesting.

Als u wilt deelnemen aan de private verkoop, stuur dan een e-mail naar SALES@CODI.FINANCE, en ons sales management team zal u door de stappen leiden.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo