CODI is verheugd aan te kondigen dat de onderhandse verkoop van $CODI tot een middenpunt is gekomen.CODI, een nieuw DEX ecosysteem gebouwd op de Solana blockchain met een focus op snelheid en lage kosten transacties, heeft de start aangekondigd van de CODI token private sales. De private sales zijn begonnen op 28 september en zullen eindigen op 14 november.

Wat is CODI-token?

CODI is een volledig gedecentraliseerd uitwisselingsplatform gebouwd op de Solana blockchain waarmee gebruikers virtuele tokens kunnen uitwisselen, gemakkelijk geld kunnen overmaken tussen wallets, verschillende cryptocurrencies kunnen verhandelen, kunnen inzetten en marktliquiditeit kunnen garanderen. Door de toegang tot DEX-diensten te verbeteren, willen ze het ultieme gedecentraliseerde uitwisselingsprotocol worden.

Volgens hun website en whitepaper informatie, is CODI van plan om de Solana blockchain te gebruiken om snellere transacties tegen lage kosten te bieden in de DEX-sector. Het optimaliseren van de transactie snelheid en kosten zal de DeFi markt openen, en het veranderen in een vrije ruimte waar iedereen gemakkelijk transacties kan doen. Bovendien is het schaalbaarheidsprobleem dat andere DEX gebouwd op de Ethereum blockchain heeft geteisterd nu opgelost dankzij de Solana blockchain’s proof-of-history consensus gebruikt door CODI.

CODI’s IDO Launchpad en NFT Marktplaats voor artiesten en verzamelaars zijn twee kenmerken die het onderscheiden. Het IDO Launchpad is een integraal onderdeel van het CODI ecosysteem. Dit initiatief helpt DeFi projecten om veiliger en efficiënter fondsen te werven voor aankomende DeFi crypto lanceringen. Bovendien pakt CODI een fundamenteel probleem aan dat IDO Launchpads beïnvloedt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Sommigen gebruiken geautomatiseerde bots om whitelist plekken in seconden vol te krijgen, ondanks dat andere deelnemers tokens hebben. CODI’s doel is om een volledig gedecentraliseerd ecosysteem te worden waar iedereen een gelijke kans heeft om te investeren.

De CODI’s NFT marktplaats is ook bedoeld om kunstenaars en verzamelaars in staat te stellen NFT’s snel en veilig te verhandelen. Het doel van CODI is om het probleem op te lossen van de trage transactiesnelheden en hoge transactiekosten die momenteel de grote NFT marktplaatsen teisteren. CODI zou een NFT Marktplaats creëren met behulp van de Solana blockchain, waardoor gebruikers snel en tegen lage kosten kunnen handelen.
Het CODI Ecosysteem lijkt zich te onderscheiden van de massa; u kunt meer te weten komen over dit geweldige project door hun website te bezoeken op www.codi.finance

Meer details over de privé verkoop

Zoals eerder vermeld, is de privéverkoop nog steeds aan de gang en zal duren tot eind oktober. De voorverkoop is een kans voor crypto-enthousiastelingen om deel te nemen aan wat het ultieme gedecentraliseerde uitwisselingsprotocol lijkt te zijn. Het heeft echt het potentieel om de DEX-sector te veranderen. Het totale aanbod voor de privéverkoop is 99 miljoen $CODI, of 30% van het totale aanbod van 330 miljoen CODI. Voor de particuliere verkoop is de prijs genoteerd als 0,02 dollar. Volgens berichten is CODI voor 30 procent uitverkocht van de toegewezen voorraad voor de particuliere verkoop. De verkoop laat zien dat andere cryptocurrency-liefhebbers het token als een goede investeringsmogelijkheid zien.

Om deel te nemen aan de privéverkoop, kunt u contact met hen opnemen via sales@codi.finance, en zij zullen u door het proces begeleiden.

Je kunt ze ook volgen op hun social media kanalen om deel uit te maken van de community:

  • Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
  • Discord: https://discord.com/invite/kEw8RkMU
  • Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo