Search
Close this search box.

CODI VRIJGEGEVEN STAKING PLATFORM VOOR $CODI TOKENS

CODI Finance is super enthousiast om de lancering van het langverwachte staking programma aan te kondigen, CODI biedt nu een gemakkelijke, veilige manier om staking beloningen te verdienen.

$CODI investeerders kunnen nu gerust zijn omdat ze nu de kans hebben om hun verdiensten moeiteloos te verhogen, dankzij dit nieuwe programma. Staking laat u inkomen verdienen met uw tokens door deel te nemen aan het netwerk van een bepaald actief, wanneer u uw CODI tokens inzet maakt u de onderliggende blockchain veiliger en efficiënter. En in ruil daarvoor wordt u beloond met meer activa uit het netwerk.
Dat betekent dat $CODI tokens die anders slapend in uw portemonnee zouden zitten, gemobiliseerd kunnen worden om gestage inkomsten te genereren.

De CODI Finance staking portal verwijdert de technische complexiteit van de interactie met proof-of-stake mechanismen door het presenteren van een gebruiksvriendelijke interface, die een wrijvingsloze ervaring levert voor het afleiden van rendement. Je zou geen deskundige cryptohandelaar moeten zijn om je cryptovermogen te laten groeien, het presenteren van eenvoudige manieren voor onze gemeenschap om te verdienen door inzet is een belangrijke stap in het bouwen van een open financieel systeem.

CODI zal een DEX-platform ontwikkelen waar gebruikers virtuele tokens en activa kunnen uitwisselen door het platform te gebruiken om eenvoudige transfers te maken tussen wallets, verschillende cryptocurrencies te verhandelen, staking te doen, marktliquiditeit te garanderen en gebruikers in staat te stellen de mogelijkheden van het netwerk volledig te benutten, waaronder de marktplaats van NFT. Wanneer het IDO CODI launchpad volledig operationeel is, zal de CODI gemeenschap in staat zijn om te kapitaliseren op projecten en vroege toewijzingen te ontvangen door ‘$CODI’ te staken.

CODI Finance streeft ernaar om de opperste gedecentraliseerde uitwisseling te zijn, daarom streeft het ernaar om de DEX-sector van de DeFi-industrie te stimuleren door een platform te bouwen met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface, evenals een diverse set van functies.
CODI zal rijkdom laten circuleren naar de gemeenschap door te verzekeren dat de gemeenschap altijd leidend is in termen van de beste staking tarieven.
Zoals alle launchpads, zal CODI Finance toewijzingen laten circuleren volgens een set van niveaus.

De handel in $CODI op Raydium is live met het USDC/CODI paar, terwijl andere paren spoedig zullen volgen. Ook werd onlangs aangekondigd dat $CODI zal worden genoteerd op een van de Top 25 beurzen in de wereld en dit maakt deel uit van de visie van het team om de beste DEX en IDO launchpad op de Solana blockchain te leveren.

Als u meer wilt weten over dit project, bezoek dan www.codi.finance

U kunt ook volgen op andere sociale media kanalen om deel uit te maken van de gemeenschap:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance

Discord:https://discord.com/invite/kEw8RkMU

Telegram:https://t.me/codi_finance_community

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.