Search
Close this search box.

Coinbase Bitcoin-uitstroom is een bullish signaal, zegt CryptoQuant CEO

Ki Young Ju, CryptoQuant CEO, zegt dat de recente uitstroom van Bitcoin (BTC) uit Coinbase doet denken aan de “proof-of-keys” dagen. Verder dat het een teken zou kunnen zijn van een optimistische toekomst. Meer dan 15.200 BTC, momenteel meer dan $ 515 miljoen waard, zijn op 31 januari uit Coinbase gehaald, laten gegevens van het cryptocurrency-analysebedrijf zien.

De opname ging Volgens Ki Young Ju naar bewaarportefeuilles die alleen lopende transacties hebben. Verder dat het waarschijnlijk een OTC-deal was van institutionele beleggers op basis van verschillende identificatiegegevens. Ook wees Ki Young Ju op het feit dat de splitsing van een 15.000 BTC-portemonnee in portefeuilles met 1.000-5.000 BTC de beveiligingskosten verhoogt.

De meeste interne overdrachten worden bovendien gedaan met ronde bedragen, zoals 1.000 tot 5.000 Bitcoin. Terwijl deze overdracht oneven groepen omvatte van 1.265, 2.391 en 1.957 BTC. Ki Young Ju linkt naar een eerdere tweet van 18 december, over waarom Coinbase-uitstromen een bullish teken zijn voor de beste cryptocurrency.

In de overdracht staat dat als Coinbase een behoorlijk aantal Bitcoins naar andere cold wallets verplaatst, dit OTC-deals aangeeft en die zijn geen transacties op uitwisselingen. Hij gaf aan dat omdat de prijs uiteindelijk op beurzen wordt bepaald, wordt het enorme transactievolume zonder beurs als een bullish signaal beschouwd. Deze transacties omvatten OTC-deals.

Om de legitimiteit van de crypto-sector als geheel te vergroten, wordt door de langzame instroom van instellingen in de cryptocurrency-sector bijgedragen hieraan. En het lijkt een bepaald niveau van ondersteuning te bieden voor de prijs van BTC, omdat het beschikbare aanbod nog steeds wordt opgesloten in cold custodial wallets.

De media wezen op de prijsdaling van Bitcoin van $ 42.000 naar minder dan $ 30.000 als een teken dat de BTC-zeepbel opnieuw was gesprongen. Tegelijkertijd geeft de aankoop van 4.000 BTC op 1 februari aan dat instellingen, in plaats daarvan, dit hebben gezien als een kans om de dip te kopen en profiteren volledig van deze koopmogelijkheid.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.