Crypto kopen op Bitvavo

Bitvavo is een platform van website dat is opgericht in het jaar 2018 en waarbij je populaire cryptocurrency kunt kopen. Zo’n broker heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor je snel het gevoel krijgt en zo kan je heel gemakkelijk cryptocurrency kopen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. In tegenstelling tot andere Nederlandse makelaars heeft Bitvavo een ruim assortiment aan verschillende crypto currencies en zal dit in de toekomst toenemen. Op het moment van schrijven handelt Bitvavo in meer dan 45 verschillende cryptomunten waaronder Ethereum en Bitcoin cash. Daarnaast wordt het platform ook regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies om het voor jou gemakkelijk te maken. Naast het kopen van crypto currency, kun je ook cryptocurrency verkopen via Bitvavo. De cryptomunten die je kunt kopen en verkopen zijn: Bitcoin, Dash, Ethereum. Bitcoin en Litecoin.

Lees de Bitvavo review hier.

Wanneer je cryptocurrency, s wilt kopen bij Bitvavao, moet je eerst een gratis account hebben gemaakt. Nadat je een account het aangemaakt, dien je eerst euro, s te storten op je Bitvavo account. Het is heel anders dan hoe je van de meeste andere platformen gewend bent, maar het is wel handig om te gebruiken. Je moet eerst inderdaad je valuta storten. De reden hiervoor is dat je de valuta eerst op het platform van de website moet hebben in onze wallet, zodat je vervolgens realtime kunt handelen.

Digitale valuta zo extreem volatiel dat iedere seconde belangrijk is, daarom doen uitwisselingen het ook zo op deze manier. Maar websites als Bitonic doen het weer net andersom. Wanneer je euro’s hebt gestort op je Bitvavao-account, kun je daarmee directe allerlei cryptocuurency-kope. Die koop je dan realtime, tegen de koers die je op dat moment ziet staan. Bitvavo is daarom een heel goed platform voor Bitcoin en andere cryptocurrency’s meet e kopen en te verkopen.

Bitvavo exchange is heel snel en ook goedkoop. Verder biedt het u heel veel mogelijkheden. Waar ik erg over te spreken ben is de aangename transactie snelheid en het dashboard. [Text Wrapping Break] Met Bitvavao exchange kun je in een overzicht zien wat je portfolio doet, en zo kun je eenvoudig munten kopen en verkopen. Daarom is het aan te raden om Bitvavo te proberen.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo