Crypto laten beleggen: Hoe gaat dat in zijn werk?

Al een aantal jaar zijn crypto’s de nieuwe trend als het gaat om beleggen. De digitale munten bewegen sterker in de koersen en breken records op records. Nu zijn er in deze markt niet alleen maar winnaars, maar ook een hoop verliezers.

De nieuwberichten rondom Crypto’s kunnen je laten denken dat een investering je sowieso veel geld gaat opleveren. Dat kan zeker mits je weet wat je doet. Heb je iets minder verstand van crypto’s of uberhaupt beleggen? Dan kun je ook je geld in crypto laten beleggen. Hoe dit in zijn werk gaat leggen we uit in dit artikel.

Beheerd beleggen

Er zijn verschillende platforms die je kunnen helpen met beleggen. Dit kan zowel met aandelen, edelmetaal, koersen maar ook met crypto’s. Het idee erachter is simpel. Door mensen in dienst te hebben die weten wat ze doen en verstand hebben van beleggen kunnen ze een hoog rendement behalen. Vaak hoger dan dat jij als particulier of beginnende belegger kunt verwezenlijken. Zo was het Yieldt rendement in augustus 2021 bijvoorbeeld 15,1% voor al hun klanten.

Hoe doe je mee?

Door je aan te melden bij een beleggingsplatform kun je eenvoudig je geld laten beleggen in crypto’s. Vaak hoef je alleen maar je persoonlijke gegevens in te vullen en aan te geven met wat voor bedrag je wilt starten. 

Toegankelijkheid

 

Het doel van beleggingsplatforms is om beleggen toegankelijk te maken voor de gewone burger. Je moet namelijk best veel verstand hebben van beleggen wil je een beetje rendement voor jezelf eruit halen. Door je geld te laten beleggen geniet je dus wel van de voordelen maar heb je er minder omkijken naar. Wel moet hierbij weten dat beleggingsplatforms ook niet gratis doen. Vaak betaal je hun inspanningen door middel van commissie over het rendement of een vast bedrag per maand. Dit verschilt per partij.

 

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo