Search
Close this search box.

Crypto-overzicht 3-1: koers Bitcoin en koersen altcoins zakken iets onderuit

Nadat we gisteren en de dagen ervoor herstel zagen leek het vandaag een volgende positieve handelsdag te worden. Rond de middag zagen we het sentiment echter draaien. Inmiddels liggen de koers van Bitcoin en koersen van andere cryptomunten over het algemeen licht onder de koersen van gisteren. In onze grafische crypto-overzichten zie je direct de actuele stand van zaken. Naast het crypto-overzicht bieden we uiteraard ook vandaag een uitgebreide selectie van het laatste cryptonieuws en onze special, die vandaag over de ‘proof of keys celebration’ gaat.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

In het crypto-overzicht van de Bitcoin en top 10 Altcoins zien we dat de koersen onderuit zakken. Het nieuws biedt geen directe aanleiding, daarom lijkt het erop dat deze beweging een gebruikelijke pas op de plaats is voor een volgende bull-etappe.

Crypto-overzicht 3 januari: Bitcoin en top 10 Altcoins zakken onderuit. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
Crypto-overzicht 3 januari: Bitcoin en top 10 Altcoins zakken onderuit. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Dit artikel wordt live geactualiseerd. Ververs de pagina in uw browser aub over 5 minuten.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.