CryptoDaily crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten positief het weekend in

Gisteren leken de koers van de Bitcoin en cryptomunten weer in een dipje te komen. Inmiddels hebben de meeste koersen weerstand geboden en zoals je in ons crypto-overzicht kunt zien gaan we positief het weekend in. Naast de cryptokoersen bekijken we het laatste cryptonieuws. Ook blikken we alvast vooruit naar de Crypto Daily Special van maandag.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Na de rode cijfers die we gisteren in ons crypto-overzicht zagen is deze aanblik voor velen prettiger. Veel effect op de weekkoersen sorteert het nog niet, maar een positief begin van het handelsweekend is al iets. Ons grafische crypto-overzicht geeft je in één oogopslag de laatste stand van zaken.

CryptoDaily crypto-overzicht 1-2 koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief het weekend in. Live koersen vastgelegd om 18.30 uur.
CryptoDaily crypto-overzicht 1-2 koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief het weekend in. Live koersen vastgelegd om 18.30 uur.

Crypto-overzicht Cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we minder negativiteit. In onderstaand overzicht van de top 25 cryptomunten zie je de ontwikkelingen direct.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.30.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.30.

Crypto nieuwsoverzicht

  • De Bitcoin (BTC) gaat volgens deze analyse roerige tijden tegemoet.
  • De Ripple (XRP) lijkt in een pump-and-dump scenario te zitten. Dit heeft uiteraard gevolgen voor de koersvooruitzichten.
  • Er is beter nieuws voor de adoptie van de Stellar (XLM) Blockchain.
  • Ook de BitTorrent Token doet het goed en is (een van) de meest verhandelde munt(en) op Binance.
  • Cardano (ADA) is haar vaste plek in de top 10 marktkapitalisatie kwijt. Dit is gezien de prestaties volgens de schrijver van dit artikel onterecht.
  • Een topman van NASDAQ heeft zich uitgelaten over de Bitcoin (BTC). Hij zegt dat er nog 1 grote hobbel te nemen is voor het institutionele kapitaal toe zal stromen. Met dit raadseltje sluiten we het nieuwsoverzicht af. Het goede nieuws, deze hobbel is weg te nemen.

CryptoDaily Special: de griep, dus maandag weer bijdragen.

Ook bij ons waart de griep over de redactie. Maandag mag je dus weer nieuwe bijdragen van ons verwachten. We bespreken dan waarom de market cap zo belangrijk is en hoe slimme professionals mensen om de tuin proberen te leiden die de werking van market cap minder zien.

Ook kijken we maandag terug op de maand januari. Wat viel er op, waar gingen de koersen onderuit en hoe staat het met de voorspellingen die men deed? Je leest het maandag, uiteraard hier in onze CryptoClan Daily Special, waarvoor je jezelf nu alvast kunt abonneren.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.