Search
Close this search box.

CryptoDaily 30-11: Bitcoin en Altkoersen in de min

Gisteren zagen we volatiliteit in de koersen van Bitcoin en Altcoins. Deze heeft zich vandaag helaas in een beartrend voortgezet. Op dit moment verliezen de koersen van Bitcoin en Altcoins weer aanzienlijk. In ons crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoins top-10 en het crypto-overzicht van de Altcoins top-25 geven we je een overzicht. Door de onverwachte gebeurtenissen is er minder nieuws dan normaal. Wij bieden daarom een korte selectie. Tot slot bieden we onze CryptoDaily Special, waarin we op zoek gaan naar de toekomst van de Blockchain in 2020. 

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top-10

De volatiliteit van gisteren is vandaag in de loop van de ochtend omgeslagen in negativiteit. We hoeven dan ook weinig woorden vuil te maken aan het grafische crypto-overzicht dat je hieronder ziet.

CryptoDaily Crypto-overzicht 30 november: Bitcoin en Altcoins dalen weer. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook het overzicht van de top-25 Altcoins laat zich vandaag snel en treurig vertellen. De Tron (TRX), Ontology (ONT) en VeChain schrijven het verlies met respectievelijk -12,33%, -10,18% en -13,45% op moment van schrijven (17.45) in dubbele cijfers. De overige Altcoins verliezen zonder uitzondering, gemiddeld zo’n 4,5%. Uiteraard kun je de live koersen hier 24 uur per dag bekijken.

Crypto nieuwsoverzicht

Uiteraard brengen we je ook vandaag weer een selectie van het cryptonieuws:

  • Wij bieden jou samen met cryptokado.eu de mogelijkheid om gratis cryptovaluta te winnen!
  • Deze analyses proberen te achterhalen welke kant het op gaat met de Bitcoin.
  • De Verge (XVG) is in een pump-and-dump terecht gekomen.
  • Wij brachten in de cryptolunch een overzicht van muzikale beroemdheden met voorliefde voor Bitcoin en crypto.
  • Deze analyse laat zien dat de Tron (TRX) een koerscorrectie krijgt.
  • Met het intrigerende bericht dat Satoshi Nakamoto zich wellicht weer gemeld heeft sluiten we dit nieuwsoverzicht af.

Crypto Daily Special

In de Crypto Daily Special gaan we vandaag in de tijdmachine. We bekijken hoe de Blockchain er in 2020 voor zal staan. Ben jij klaar om mee te gaan op reis naar de toekomst? Je leest het hier.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.