Cryptolunch 4-3: koers Bitcoin en cryptomunten starten negatief

In het weekend leek de koers van de Bitcoin en top 25 cryptomunten lange tijd licht positief te eindigen. Net als vorige week volgde in het weekend een stevige koerscorrectie. Inmiddels zijn de Bitcoin koers en koersen van meeste cryptomunten negatief en kleuren ook de weekresultaten rood. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Vorige week tekende zich door een flinke koerscorrectie met daarop een zijwaartse koersbeweging. Vrijdag leken we positief het weekend in te gaan en dat bleek lange tijd het geval. Zondagmiddag zette echter de negativiteit snel in en die houdt tot nu toe aan. In ons cryptolunch crypto-overzicht zie je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 4 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten dalen sterk. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.
Cryptolunch 4 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten dalen sterk. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we het negatieve sentiment, gecombineerd met negatieve weekkoersen. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.15 uur.

CryptoDailySpecial: Daarom zijn koersvoorspellingen dus onbetrouwbaar

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.