De 4 beste meme coins van november die klaar zijn om te stijgen

De wereld van crypto herbergt veel vreemde, eigenzinnige en herkenbare projecten, vooral de markt voor meme coins. Maar het explosieve potentieel van deze coins heeft een blijvende aantrekkingskracht gecreëerd voor speculanten die rijk willen worden met het volgende grote project.

De recente opkomst van meme coins als Pepe Coin en HarryPotterObamaSonic10Inu, samen met veelbelovende ICO’s zoals Shiba Memu, heeft veel crypto experts met stomheid geslagen. Hoewel critici er al vanuit waren gegaan dat meme coins een stille dood zouden sterven, zijn deze projecten erin geslaagd de aandacht te trekken en de steun te krijgen van zowel investeerders als meme fans.

Deze lijst onderzoekt de top 4 van beste meme coins die aan het einde van 2023 aantrekkingskracht uitstralen. Wat maakt deze meme coins zo aantrekkelijk? Lees verder en ontdek waarom deze top meme coin projecten op het punt staan om in november 2023 furore te maken.

De 4 beste meme coins die klaar zijn om te stijgen in november 2023: De criteria

De angst om iets te missen (FOMO) is een krachtige motivator. Het is dat gevoel van angst dat als je niet investeert in spannende nieuwe projecten zoals Shiba Memu (SHMU) of in opkomst zijnde meme coins zoals HarryPotterObamaSonic10Inu, je misschien een kans mist om levensveranderende winst te maken.

De blijvende aantrekkingskracht van meme coins is niet te danken aan hun technologie of groeipotentieel op de lange termijn, maar aan de FOMO om een kleine investering om te zetten in oogstrelende winsten. Meme coins creëren emotionele verbindingen met hun herkenbaarheid. Deze emotionele banden die mensen naar meme coins lokken, gaan veel verder dan de banden die mensen naar traditionele activa lokken. Het is dezelfde connectie die mensen motiveert om te willen investeren in meme coins. Dat, en natuurlijk de hoop om de volgende cryptomiljonair te worden!

Deze lijst met de 4 beste meme coins die in 2023 en daarna omhoog zullen schieten, is een eclectische mix van FOMO inducerende meme coins van de volgende generatie, zoals Shiba Memu, en gevestigde steunpilaren, zoals Shiba Inu. Beleggers die vanaf november op zoek zijn naar de beste meme coins om in te investeren, krijgen de volledige primeur over het potentieel van deze selecties.

De 4 beste meme coins die klaar zijn om te stijgen in november 2023

De lijst met de beste meme coins die in november voor FOMO zorgen is samengesteld op basis van hun potentieel om in waarde omhoog te schieten in aanloop naar de volgende bull run.

  1. Shiba Memu (SHMU): Meme coin die eigen promotie verzorgt en viraliteit combineert met AI
  2. HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN): Pure satire
  3. Shiba Inu (SHIB): Metaverse adoptie ziet er optimistisch uit
  4. Pepe Coin (PEPE): Heeft nog steeds de benen om nog een keer te stijgen

Dit is de reden waarom groei-investeerders zouden moeten overwegen om in deze meme coins te investeren.

1) Shiba Memu (SHMU): Meme coin dynamo die AI gebruikt om zichzelf op de markt te brengen

Shiba Memu (SHMU) valt op tussen het aanbod van meme coin ICO’s 2023. Deze meme coin van de volgende generatie bevindt zich op het kruispunt van de viraliteit van meme coins, de verfijning van kunstmatige intelligentie en het explosieve potentieel van een meme coin.

Shiba Memu maakt gebruik van AI door enorme hoeveelheden gegevens van online platforms te doorzoeken om de marketingstrategie te onderbouwen. Het protocol formuleert en implementeert een marketingstrategie op maat door gebruik te maken van natuurlijke taalverwerking (NLP) en sentimentanalyse om te detecteren wat het internet over Shiba Memu zegt. Shiba Memu zal gepersonaliseerde content creëren en distribueren om de aandacht op de meme coin te vestigen en deze online centraal te houden in relevante gesprekken over crypto.

Shiba Memu is de eerste meme coin met een volledig zichzelf onderhoudende hype machine, aangedreven door AI. Met het baanbrekende gebruik van AI in de wereld van meme coins markeren crypto waarnemers Shiba Memu als een van de beste meme coins om in te investeren in november 2023. In afwachting van de volgende bullmarkt brengt het de broodnodige innovatie in een stagnerend genre.

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Shiba Memu is de presale van SHMU tokens, die al een bedrag van $4,3m heeft opgebracht met nu nog 56 dag te gaan. De verhoogde vraag naar SHMU wordt aangedreven door de dagelijkse prijsverhogingen van het token. De prijs van het SHMU token zal stijgen van $0,011125 op dag 1 van de presale naar $0,05140 tegen het einde van dag 180. Beginnende investeerders verdienen maar liefst 362% door vanaf dag één in te stappen en de ROI van investeerders die instappen tijdens de verlenging van 60 dagen kan oplopen tot 120%.

SHMU tokens zijn momenteel beschikbaar voor een bedrag van $0,03880, dus nu is het moment om in het token te investeren – binnenkort wordt het token gelanceerd op de Bitmart exchange. Deze presale er een om serieus te overwegen. De tijd dringt voor investeerders die gegarandeerde winst willen maken met het progressieve prijsverhogingsmechanisme dat Shiba Memu te bieden heeft. Er is geen beter moment om deel te nemen aan de SHMU token presale dan NU.

>>> Doe mee aan de SHMU presale op de officiële website <<<

2) HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN): De definitie van een pure meme coin

HarryPotterObamaSonic10Inu is een van de meer “meta” meme coins. Het dompelt zichzelf onder in grillige nostalgie, ironie en chaos uit de jaren 90. De ticker ervan heet BITCOIN. Eén blik op de website en de ‘roadmap’ roept herinneringen op aan Web1 of de begindagen van het internet. De routekaart is een document met ASCII-tekstkunst van Sonic the Hedgehog – en geloof het of niet, HarryPotterObamaSonic10Inu is een van de beste meme coins geworden die klaar zijn voor een grote oplage.

Het is een viering van het humoristische, satirische karakter van meme coins, met zijn vrolijk chaotische uitgravingen op Web3-praatpunten en ironische samensmelting van niet-gerelateerde dingen. Als een erkende ‘shitcoin’ van alle ‘shitcoins’ is HarryPotterObamaSonic10Inu een triomfantelijke spotting van clichés over de blockchain- en ruimte voor meme coins. HarryPotterObamaSonic10Inu is de laatste tijd aan het pompen.

3) Shiba Inu (SHIB): Er komt een grotere metaverse ontwikkeling

Shiba Inu is geëvolueerd sinds de lancering in augustus 2020, geïnspireerd door het succes van Dogecoin. Het ecosysteem van Shiba Inu is met grote sprongen gegroeid sinds het in 2021 een recordhoogte bereikte, wat bewijst dat het niet zomaar een meme coin is zonder inherente waarde. Het SHIB token beschikt over robuustere fundamenten dan andere meme coins, zoals blijkt uit de succesvolle lancering van het Shibarium Layer-2 platform in de zomer van 2023.

Het native Layer-2 platform van het ecosysteem van Shiba Inu heeft de transacties maanden na de lancering zien stijgen, wat laat zien hoe ver het project is gekomen. Een andere katalysator voor de groei van Shiba Inu is het metaverse platform, dat een nieuw publiek zal aantrekken en de vraag naar SHIB zal stimuleren. Als en wanneer de metaverse op de volgende bullmarkt van start gaat, kunnen houders van SHIB in de rij staan voor een mooie winst. Hoewel SHIB een relatief veilige gok is onder de beste meme coins in de sector, wordt het prijsplafond beperkt door de grote marktkapitalisatie in vergelijking met nieuwere, meer veelbelovende meme coins zoals Shiba Memu.

4. Pepe (PEPE): Verloren maar nog niet verslagen

De meme coin met kikkerthema zette de wereld van crypto in vuur en vlam door drie weken na de lancering in april 2023 meer dan $1 miljard aan investeringen op te halen, wat eens te meer bewijst dat het meme coin format in 2023 nog steeds een haalbare investering is. PEPE liet zien dat pure meme coins nog steeds investeringen kunnen aantrekken, op voorwaarde dat het een marktaandeel krijgt onder particuliere beleggers.

Door enige controverse viel PEPE kort na zijn piek uit de top 100 van crypto’s. Tegenwoordig heeft Pepe Coin nog steeds een marktkapitalisatie van $250 miljoen, wat aangeeft dat houders hoopvol blijven op een comeback. De collectieve gebeden van houders van PEPE kunnen worden verhoord wanneer de Bitcoin halving in 2024 is afgerond en de volgende bullmarkt in 2025 terugkeert.

4 beste meme coins die klaar zijn om te stijgen in november 2023: Welke meme coin is de beste investering?

Dat was het! Elk geselecteerd project vertegenwoordigt een van de beste meme coins om in te investeren nu 2023 ten einde loopt. Onverschrokken investeerders die op zoek zijn naar indrukwekkende winsten uit een kleine investering zullen deze top meme coins tot de meest lonende mogelijkheden van november 2023 zien. Shiba Memu overtreft echter de rest van de top meme coins in 2023 met de dagelijkse prijsstijgingen en zelfmarketing met behulp van kunstmatige intelligentie (AI).

De 4 beste meme coins die klaar zijn om te stijgen in november 2023: Samenvatting

  1. Shiba Memu (SHMU): Meme coin die eigen promotie verzorgt en viraliteit combineert met AI
  2. HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN): Pure satire
  3. Shiba Inu (SHIB): Metaverse adoptie ziet er optimistisch uit
  4. Pepe Coin (PEPE): Heeft nog steeds de benen om nog een keer te stijgen 

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo