Search
Close this search box.

De Duitse real estate groep geeft een obligatie van $24 miljoen uit met behulp van Stellar blockchain

De grote Duitse real estate groep Vonovia heeft de Stellar-blockchain gebruikt om het eigendom van real estate rights over te dragen.

Een grote Europese real estate groep, Venovia, heeft een obligatie van 20 miljoen euro ($24 miljoen) uitgegeven met behulp van de Stellar-blockchain.

Vonovia heeft de Stellar-blockchain ingezet om beveiligingstokens uit te geven voor de overdracht van onroerendgoedrechten, volgens een aankondiging van 13 januari. De tokens zijn uitgegeven via een online marktplaats genaamd Firstwire. Vonovia zei dat de blockchain-aangedreven obligatie een totale looptijd heeft van drie jaar.

Chief financial officer bij Vonovia, Helene von Roeder, zei dat blockchain-aangedreven obligatiedigitalisatie het bedrijf in staat stelde zichzelf “sneller, gemakkelijker en goedkoper” te financieren.

Roeder merkte op – “Issues zijn transparant en realtime traceerbaar, wat een professionele transactiestandaard garandeert. Het stelt ons ook in staat om wereldwijd nieuwe investeerders te bereiken,”

Eerder in september 2019 heeft Venovia een promesse-lening van 50 miljoen euro ($61 miljoen) op het firstwire-platform geplaatst.

Vonovia’s stap naar de digitalisering van obligaties komt kort nadat de Duitse toezichthouders de uitgifte van gedigitaliseerde effecten eind 2020 officieel hebben gelegaliseerd. Voor digitale effecten op basis van blockchain-technologie.

Afgelopen maanden is het Stellar-netwerk enorm populair geworden.  Begin januari 2021 werkte de Oekraïense regering samen met de Stellar Development Foundation om samen te werken aan een nieuw ecosysteem voor digitale activa en een digitale valuta van de centrale bank.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.