De huisbaas van Tesla accepteert cryptovaluta. Betaalt Elon Musk huur in Bitcoin?

Elon Musk zou op het punt staan om de volgende stap te zetten en huur te gaan betalen in Bitcoin (BTC). Nadat hij een bedrijfspionier was geworden in de acceptatie van cryptocurrency. Woensdag kwam het nieuws naar voren over een partnerschap tussen de vastgoedfirma Caruso Properties in Los Angeles en de cryptocurrency exchange Gemini, opgericht door de Winklevoss-tweeling.

Hoewel er door de Technoking zelf geen aankondiging is gedaan. Caruso accepteert na het partnerschap Bitcoin-betalingen voor huur in zijn verschillende winkels en woningen. De L.A Times meldt dat de deal van het bedrijf met Gemini er ook voor zorgde dat Caruso ongeveer 1% van zijn schatkist in Bitcoin omzette. Het pand waarin de Tesla-dealer is gevestigd in Americana, in het Brand Center in Glendale, Californië, is eigendom van Caruso.

In ieder geval onder degenen die tot de excentrieke miljardair behoren heeft Musk van Tesla tot dusver bewezen een pionier te zijn in de cryptocurrency-ruimte. Zou het te veel zijn om te verwachten dat Musk huur begint te betalen in de digitale valuta? Na het verwerven van $ 1,5 miljard aan Bitcoin en het accepteren van BTC als betaling voor zijn Tesla-elektrische voertuigen?

Rick Caruso, eigenaar, gaf aan dat er nog geen haast was om huur met Bitcoin te betalen. Echter, hij merkte op dat de investering die het bedrijf deed al winstgevend bleek te zijn. Caruso zei dat hij gelooft dat het een goede dekking is en dat het al een goede investering voor hun is gebleken. Door zijn eigendommen open te stellen voor potentiële Bitcoin-kopers, lijkt Caruso plannen te maken voor de toekomst.

Hij vergeleek de acceptatiestatus van creditcards 50 jaar geleden met die van Bitcoin nu. Bitcoin dat een vreemd en stukje technologie is dat niet vertrouwd wordt, nu gemeengoed is in de moderne samenleving. Caruso voegde eraan toe van mening te zijn dat Bitcoin en blockchain in de toekomst hetzelfde zullen doen. En dat zijn organisatie voorop wil lopen.

Tyler Winklevoss, CEO en medeoprichter van Gemini, zei dat zijn bedrijf ontroerd was om te zien dat het gebruik van cryptocurrency zich uitbreidde tot de vastgoedmarkt. Bovendien voegde Winklevoss eraan toe dat de verhuizing zowel Caruso als zijn klanten ten goede zou komen. Winklevoss zei dat zijn organisatie verheugd is om samen te werken met Caruso.

Terwijl zij de vastgoedsector naar nieuwe hoogten blijven duwen door cryptocurrency te omarmen in het voordeel van zowel hun klantervaring als hun eigen bedrijfsactiviteiten, volgens Winklevoss.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.