De IEO voor $CODI, het native token van het CODI Ecosysteem, is nu live.

18 november 2021— CODI Finance heeft met succes zijn protocol gehermerkt als een web 3.0 dApps platform en een volledig gedecentraliseerd ecosysteem. Gezien het feit dat het pas in september gelanceerd is, is het CODI project in een razend tempo gegroeid. Het CODI Ecosysteem groeit nog steeds en is toegewijd aan het realiseren van de visie van het project voor de gehele DeFi industrie. CODI heeft met succes haar functies opgeschaald om aan de behoeften van haar gebruikers te voldoen, terwijl het ook een revolutie teweeg heeft gebracht in deFi industrie als geheel.


Het platform heeft haar gemeenschap de macht gegeven om te stemmen over nieuwe functies, partnerschappen en integraties door gebruik te maken van de DAO bestuursstructuur. In essentie beheren gebruikers het volledig gedecentraliseerde Ecosysteem.

  • Onder de updates van het unieke Ecosysteem zijn:
  • CODIpad – Premier IDO Launchpad DEX
  • CODIswap – Limiet-Orde gebaseerde DEX
  • NFT Marktplaats

CODI is van plan om een krachtige launchpad DEX te creëren, gebaseerd op de snelle en schaalbare Solana Blockchain. De CODI gemeenschap zou in staat zijn om te investeren in de meest veelbelovende nieuwe DeFi projecten. Tegelijkertijd zullen nieuwe DeFi projecten in staat zijn om fondsen te werven van gepassioneerde CODI investeerders. CODI’s IDO Launchpad, COpad, erkent dat er vandaag tal van DeFi projecten op de markt zijn, maar dat er een “vertrouwensbarrière” is bij het bepalen in welk DeFi project te investeren. Veel nieuwe DeFi projecten azen op investeerders door zich voor te doen als legitieme en betrouwbare projecten om zo hun geld te stelen. CODI heeft een doorlichtingsprocedure ontwikkeld voor DeFi-producten voordat ze op het lanceerplatform DEX worden genoteerd. Als gevolg hiervan kunnen nieuwe DeFi projecten schalen en gebruikers aantrekken die hun visie en doelen delen, en onze gebruikers kunnen erop vertrouwen dat ze investeren in de beste nieuwe DeFi startups voordat ze genoteerd worden op andere beurzen.

CODI is ook van plan om de eerste laag 2 van de Solana blockchain voor NFT’s te bouwen, waar kunstenaars en verzamelaars in staat zullen zijn om NFT’s snel en veilig te verhandelen. Als gevolg hiervan zal de CODI gemeenschap toegang krijgen tot de beste NFTs tegen lage transactiekosten en hoge snelheid. Bovendien, omdat het platform is gebouwd op de snelle en goedkope Solana blockchain, zullen gebruikers in staat zijn om NFTs te slaan, te verzamelen en te verhandelen zonder bang te hoeven zijn dat het platform te maken krijgt met trage transactietijden en hoge transactiekosten.

Meer details over de IEO

Het CODI token ($CODI) is zowel het native token als het governance token van het CODI ecosysteem. De IEO voor $CODI is gepland om te beginnen op 15 november en te eindigen op 14 december. Er zullen drie rondes zijn voor deze IEO gedurende deze periode. De eerste ronde loopt van 15 november tot 30 november 2021, waarbij een voorraad van 30.000.000 CODI beschikbaar is. De tweede ronde zal plaatsvinden tussen 1 en 9 december, met een aanbod van 21.000.000 CODI beschikbaar. De derde en laatste ronde, ten slotte, zal plaatsvinden tussen 10 en 14 december, waarbij een voorraad van 15.000.000 CODI beschikbaar zal zijn.

Tijdens de eerste ronde van de IEO is de prijs van een CODI token $0,04. De prijs van de tweede ronde is $0,05, terwijl de prijs van de derde ronde $0,055 bedraagt. Met name de toegewezen voorraad voor de IEO is 66 miljoen CODI tokens, dat is 20% van de totale voorraad van 330 miljoen CODI tokens. Het CODI-project stelt vroege investeerders in staat om te profiteren van de voordelen van early adopters door deel te nemen aan de IDO. Doe mee aan de lopende CODI token IDO en maak deel uit van een toekomst met innovatieve functies, naadloze transacties, en andere veel extraatjes.

Als u meer wilt weten over dit project, bezoek dan www.codi.finance

U kunt ze ook volgen op hun social media kanalen om deel uit te maken van de gemeenschap:

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.