Search
Close this search box.

De oor bijtende tokens van Mike Tyson, de NFT die je een tv-ster maakt, en ander interessant nieuws

Oor van NFT’s door Mike Tyson afgebeten

Een reeks tokenized verzamelobjecten zijn gedropt op het zwaargewicht kampioensplatform van de NFT-wereld, OpenSea, door Bokslegende Mike Tyson. Om de “Mike Tyson NFT Collection” te lanceren, heeft de 55-jarige samengewerkt met digitale kunstenaar Cory Van Lew. De collectie bestaat uit 11 een-op-een NFT’s die worden geveild, en zes open editie NFT’s die variëren van 50 tot 250 exemplaren.

Eerder vandaag is de collectie uitgebracht. Iconische momenten uit de carrière van Tyson, zoals knock-outs, kampioenschapsoverwinningen en de beruchte “oor bijtende” escapade worden met de NFT’s getoond in neonkleurige illustraties. Er zijn drie een-op-een-edities met een topbod van 5 ETH elk met een waarde van ongeveer $ 16.000, op het moment van schrijven.

Echter, de prijzen zullen waarschijnlijk snel stijgen omdat de veiling pas op 24 augustus sluit. Binnen een uur na lancering waren de buy now-edities allemaal uitverkocht, verklaarde Tyson ook op Twitter. 1ofOne, een creatief NFT-bureau dat zich richt op A-lijst beroemdheden en wereldwijde merken, heeft de NFT-collectie van Tyson geproduceerd.

De NFTV-ster

Het Australische tv-programma “The Rebound” veilt, in wat een geweldig of een slecht idee zou kunnen zijn, een tokenized-aflevering waarbij de winnende bieder volgend seizoen deel zal uitmaken van de show. The Rebound wordt op het Nine Network vertoond. Aflevering 8 van The Rebound onderzoekt crypto-economie en is op Rarible gemint in NFT-formaat. Gisteren werd de NFT nog gemind en wordt nu geveild.

 Over zes dagen worden de biedingen afgerond, terwijl er op het moment van schrijven nog geen huidige biedingen zijn. De winnende zal bieder ook worden begeleid “in hun bedrijf of carrière” als onderdeel van het acceleratorprogramma van de shows. Los van het feit dat hij een vaste gast wordt in seizoen drie van de show. De beschrijving luidt dat deze NFT je ticket kan zijn naar een nieuw financieel traject, en misschien zelfs tv-sterrendom.

Grootste voetballer in de geschiedenis wil scoren

Door de NFT-ruimte te betreden, heeft Lionel Messi, misschien wel de grootste voetballer in de geschiedenis, zich bij de grote Ronaldinho van FC Barcelona aangesloten. Morgen gaat live de drop live op de Ethernity-marktplaats en wordt “The Messiverse” genoemd. Dit is een platform dat erkende NFT’s produceert en verkoopt. De Australische kunstenaar Bosslogic heeft de kunst afgebeeld in de NFT’s, ontworpen.

En de drop bevat een speciale editie van 50 exemplaren met een prijs van $ 10.000 per stuk. Verder een gelimiteerde editie van 2500 exemplaren van $ 499 per stuk en een open editie met een waarde van $ 50 per exemplaar. De “Man of Tomorrow” NFT, het artwork van de $ 10.000, toont een futuristisch en bionisch ogend portret van Messi, met een achtergrond in cyberpunkstijl.

Na de drop ontvangen eigenaars van deze speciale editie NFT een extra niet-gespecificeerde “one-of-a-kind” NFT.

NFT-gaming project in de maak bij medeoprichter van Vine

Medeoprichter van de inmiddels ter ziele gegane sociale media-app Vine, Dom Hofmann, werkt aan een nieuw NFT-gaming project genaamd ‘Supdrive’. Hofmann beschreef het project, in het Supdrive-discord kanaal, als een on-chain fantasy-consolegame waarbij de games zelf NFT’s zijn. Hij schreef dat je het kunt zien als Artblocks voor games. Op de Supdrive Virtual Firmware zullen deze games allemaal draaien,

Hofmann schreef ook over Supdrive Virtual Firmware. Het is een toolkit waarmee games kunnen worden geschreven in de beknopte instructies die gasvriendelijk zijn en ideaal voor on-chain-opslag. De eerste game heet “Origin”, onthulde de medeoprichter van Vine. Hij onthulde verder dat games die met het project zijn ontwikkeld, een “old-school arcade-stijl” zullen hebben.

Dit is te vergelijken met Pacman en Asteroid. Op welke blockchain hij in dit stadium voortbouwt, heeft hij niet gespecificeerd. Hij gaf aan dat naarmate de firmware wordt geüpgraded, games geleidelijk geavanceerder zullen worden. Hij zei dat er misschien op een dag Super Supdrive of Supdrive 64 zal zijn.

Korte nieuwtjes

Crypto.com werkt samen met de Italiaanse topvoetbalcompetitie, Lega Serie A, werd door Cointelegraph gemeld op 20 augustus. De branding van Crypto.com zal te zien zijn tijdens speluitzendingen met het partnerschap en de uitwisseling zal ook enkele nieuwe Lega Serie A NFT’s lanceren. NFT-marktplaats SuperRare kondigde eerder deze week een upgrade aan met de naam “SuperRare 2.0”.

Deze introduceert onafhankelijke winkelpuien, een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), “soevereine slimme contracten” en het RARE-beheertoken.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.