Search
Close this search box.

De World Blockchain Summit komt vrijdag 9 november naar Amsterdam

Wie de cryptowereld volgt heeft vast wel eens gehoord van de World Blockchain Summit. Dit reizende evenement brengt wereldwijd de kenners van crypto en Blockchain samen om te leren, te netwerken en de laatste ontwikkelingen te delen. Aanstaande vrijdag 9 november is Nederland weer aan de beurt, want dan strijkt de WBS neer in Amsterdam, in het Renaissance hotel om precies te zijn. Het belooft een bijzondere dag te worden, al was het maar omdat de ICO Grand Slam die dag plaats vindt. Wij blikken vooruit.

Wat biedt de World Blockchain Summit?

Het event heeft aanstaande vrijdag een vol programma. Na de opening wordt in diverse key-notes stil gestaan bij de ontwikkelingen van Blockchain in de mode-, hospitality-,  en publieke sector centraal. ook wordt er stil gestaan bij de uitwisseling van informatie tussen overheden in de presentatie ‘smart connected cities using Blockchain’.

Paneldiscussies WBS

Ook vinden er tijdens het evenement diverse paneldiscussies plaats. Zo bespreekt een panel van deskundigen de verwachte marktveranderingen voor Blockchain en ICO’s in 2019 en gaat een ander panel dieper in op de veranderingen in financiering van ICO’s.

ICO Grand Slam, 9 november 2018 te Amsterdam
De ICO Grand Slam, te houden tijdens het World Blockchain Summit in Amsterdam op 9 november

Overige onderwerpen

Daarnaast vinden er gedurende de hele dag techtalks plaats over de technische ontwikkelingen en staan diverse keynote-speakers stil bij de ontwikkelingen op het gebied van Blockchain. Het onderwerp regelgeving wordt daarbij natuurlijk niet vergeten. Ook is er genoeg tijd om te netwerken.

ICO Grand Slam 2018

De afsluiting van het evenement belooft een bijzondere te worden. Het laatste deel van de middag is gereserveerd voor de ICO Grand Slam 2018. Hier pitchen diverse ICO’s voor de hoofdprijs, een investering die kan oplopen tot 1 miljoen dollar. Met de bekendmaking van de winnaar wordt een, ongetwijfeld bevlogen, dag afgesloten.

World Blockchain Summit bijwonen?

Wie de agenda bekijkt ziet dat er een flinke vertegenwoordiging van de Blockchain-gemeenschap bijeen is en ook onder de bezoekers zal zich ongetwijfeld een flink aantal interessante potentiële netwerkpartners bevinden. WBS is dan ook de unieke mogelijkheid om kennis en netwerken te verenigen. Wil jij deze kans op een kennis- en netwerkboost benutten? Dat kan, er zijn nog kaarten.

 

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.