Deze handelaren nemen de weddenschap aan dat Bitcoin $ 100.000 zal bereiken

Deribit, het platform voor derivaten van cryptovaluta, laat handelaren wedden op een prijs van $ 100.000 Bitcoin (BTC). Dit wordt toegestaan binnen een bepaalde periode en niet minder. Deribit-gebruikers kunnen vanaf donderdag erop wedden dat de belangrijkste cryptocurrency $ 100.000 bereikt. Zij kunnen dit doen met optiecontracten die aflopen op 24 september 2021.

Na een sterke stijging van de dagelijkse handelsvolumes werd de hoge uitoefenprijs vastgesteld. Bij de handel in opties is een uitoefenprijs de waarde waarbij een derivatencontract kan worden gekocht of verkocht wanneer het wordt uitgeoefend. Volgens marketingmateriaal dat donderdag op Twitter verscheen, heeft Deribit in november 754.123 BTC-optiecontracten verwerkt.

Op CoinMarketCap of CMC staat de beurs momenteel vermeld als de tiende grootste cryptoderivatenbeurs. De door CMC gerapporteerde volumes geven mogelijk niet de werkelijke marktomzet weer. Omdat methodologische problemen een rol spelen bij de manier waarop de gegevens worden verzameld en gerapporteerd.

Skew, provider van crypto-gegevensanalyse, meldde donderdag dat Deribit de grootste derivatenmarkt is voor Bitcoin-transacties. Ook gaf het bedrijf aan dat de dagelijkse handel in opties in BTC voor het eerst meer dan $ 1 miljard bedroeg. Deribit vertelde aan Bitcoin.com op een dag dat ze een totale omzet van 3,5 miljard dollar hebben gezien (24 uur lang).

Op een andere dag vertelde Deribit dat ze een totale omzet van 1,4 miljard dollar (24 uur lang) hebben gezien. De meest fervente aanhangers van Bitcoin beschouwen de felbegeerde moonshot van zes cijfers als een uitgemaakte zaak. Veel van de meest optimistische voorspellingen, de laatste tijd, zijn van buiten de BTC-gemeenschap gekomen. En dat vonden sommigen schokkend.

Terwijl Guggenheim een taxatie van $ 400.000 heeft gevraagd heeft Citibank naar het schijnt een BTC-prijs van $ 318.000 voorspeld voor volgend jaar. De prijzen zouden fors hoger worden, omdat JPMorgan ondertussen heeft aangegeven dat Bitcoin binnenkort een katalysator van $ 600 miljard zou kunnen ontvangen. Het jaar, vol dramatische veranderingen voor Bitcoin, lijkt positief te eindigen nu de digitale valuta streeft naar nieuwe recordhoogtes.

Donderdag kwam de prijs op zeer korte afstand van $ 24.000, voordat hij zich bescheiden terugtrok. Op het moment van schrijven is Bitcoin vanaf het begin van het jaar 220% gestegen. Bitcoin wordt momenteel verhandeld op een bedrag minder dan $ 22.700.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.