dHEDGE integreert met SushiSwap en schaalt op, op Polygon

dHEDGE, gedecentraliseerd vermogensbeheerprotocol, heeft zijn v2-implementatie op Polygon gelanceerd. Ook biedt het nieuwe platform integratie met de populaire gedecentraliseerde uitwisseling SushiSwap. Henrik Andersson van dHEDGE benadrukte, in gesprek alleen met Cointelegraph, het nieuwe Guarded Open Access Transactions (GOAT) -framework van v2.

V2-gebruikers hebben hiermee toegang tot op de witte lijst geplaatste gedecentraliseerde financiële (DeFi) DApps. Deze zijn op de witte lijst geplaatst door de dHEDGE gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Het GOAT-framework zal de snelheid opvallend verhogen waarmee dHEDGE nieuwe integraties met protocollen van derden kan lanceren, benadrukte Andersson.

Verder stelt hij dat het als een algemeen kader voor hun is om ondersteuning voor DApps toe te voegen. Ook dat ze dit framework kunnen gebruiken om DApps op de witte lijst te zetten, in plaats van specifieke plug-ins of verbindingen met DApps te moeten bouwen. Eind 2020 werd de eerste iteratie van dHEDGE gelanceerd. Deze stelde alleen fondsbeheerders in staat te speculeren op activa die door het Synthetix-protocol worden geleverd.

Het GOAT-framework van v2 geeft fondsbeheerders daarentegen toegang tot de activa en diensten van elk op Ethereum Virtual Machine (EVM) gebaseerd protocol dat is goedgekeurd door de dHEDGE DAO. Zo kunnen vermogensbeheerders yield farming-diensten bieden aan investeerders. dHEDGE v2 zal bij de lancering ondersteuning bieden voor op Polygon gebaseerde gedecentraliseerde uitwisseling en yield farming van SushiSwap.

Nu onderzoekt de dHEDGE DAO andere populaire DeFi-protocollen voor mogelijke ondersteuning. Nu onderzoekt DAO van dHEDGE naar integratie met Aave, gaf Andersson aan. Hij merkt hierbij op dat de gedecentraliseerde geldmarkt, vermogensbeheerders in staat zou stellen een breed scala aan activa te lenen voor short gaan.

dHEDGE wil zijn v2-platform te lanceren op extra EVM-compatibele ketens, waarbij Eth2, Optimism en Arbitrum als waarschijnlijke kanshebbers worden aangemerkt, voegde hij eraan toe. Andersson beschreef de beperking van de gasvergoeding als de primaire motivatie achter dHEDGE v2, ondanks de uitgebreide functionaliteit. Hij merkte hierbij de hoge kosten op die gepaard gaan met handelen via het protocol op laag één van Ethereum.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.