DIginex’s EQUOS exchange kijkt liquiditeitsboost uit met GSR-partnerschap

De CEO van Diginex zegt dat het partnerschap zijn visie promoot om een ​​veilige, gerenommeerde en conflictvrije handelsomgeving voor crypto-activa te creëren.

De in Singapore gevestigde exploitant van de cryptocurrency exchange EQUOS, Diginex, is een strategisch partnerschap aangegaan met GSR Markets om de liquiditeit voor zijn eeuwigdurende futuresproducten en spot pairs te vergroten. Het partnerschap beoogt met name het mandaat van EQUOS te bevorderen om een ​​gereguleerde handelservaring te bieden die vrij is van risico’s op marktmanipulatie.

Onder de nieuwe samenwerking wordt GSR aandeelhouder van Diginex en een van de belangrijkste liquiditeitsverschaffers voor de EQUOS-beurs. GSR zal liquiditeit verschaffen voor het onlangs gelanceerde Bitcoin eeuwigdurende futures-product, evenals voor verschillende spot pairs. In de toekomst zal de liquiditeitsvoorziening van GSR zich uitstrekken tot opties en andere gestructureerde producten.

Opgericht in 2013, GSR, is een in Singapore gevestigde market maker voor digitale activa. Het bedrijf beweert wereldwijd met meer dan 30 cryptocurrency-exchanges te werken.

Het Diginex-GSR-partnerschap is bedoeld om de regelgevingsfocus van EQUOS ‘zogenaamde’ witte hoed ‘te versterken en ervoor te zorgen dat zijn markten over voldoende liquiditeit beschikken zonder de belangenconflicten die veel andere beurzen verloochenen.

Richard Byworth, CEO van Diginex, zei de volgende.

“Een van de grootste uitdagingen waarmee de crypto-industrie momenteel wordt geconfronteerd, is de reputatie”

“Er zijn talloze meldingen geweest van beurzen die nepvolumecijfers opleveren, liquiditeit opdroogt in tijden van volatiliteit en marktmanipulatie, vaak door exchanges tegen hun eigen klanten.”

Hij verklaarde verder:

“Het doel van de marketmaker is om liquiditeit te verschaffen, de spreiding over handelsparen te verkleinen en het orderboekvolume te stimuleren. Door het gebruik van gerenommeerde marktmakers, zoals GSR, kan EQUOS een stap terug doen en de integriteit van de markt en handel op zijn platform waarborgen.”

Byworth beweert dat EQUOS “een van de weinige beurzen” is die geen markten maakt op zijn platform. Deze verbintenis vermijdt “het conflict van in wezen handelen tegen zijn eigen klanten.”

Diginex werd vorig jaar een beursgenoteerd bedrijf na een verhoging van $50 miljoen en een omgekeerde fusie. Het aandeel wordt verhandeld op de technologierijke Nasdaq-beurs onder het tickersymbool EQOS.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.