Eén Bitcoin van $34K koopt nu één Tesla nadat Elon Musk een Dogecoin Christmas heeft

Omdat houders zich nu een hele Tesla Model 3 kunnen veroorloven met één Bitcoin, komt er een gezonde prijsverhoging voor zowel BTC als DOGE.

Zolang Bitcoin (BTC) houders ten minste 1 BTC in hun portemonnee hebben – kunnen ze nu allemaal een elektrische auto van Tesla bezitten.

Toen BTC/USD in het weekend $34.000 overschreed en $35.600 op 6 januari bereikte, werd het geesteskind van Elon Musk betaalbaarder dan ooit.

Wisselkoers 2021: 1 BTC = 1 Tesla

Volgens de prijzen op de officiële website van Tesla is het instapaanbod van het bedrijf, de Model 3, te koop voor $33.960 in de Verenigde Staten als er geen milieuvriendelijke brandstofbeloningen worden toegepast.

Musk, die Bitcoiners lang heeft beschimpt met tweets en opmerkingen waardoor het onduidelijk blijft of hij het ondersteunt, blijft onder druk staan ​​om de cryptocurrency voor Tesla-aankopen te accepteren.

Een populair Twitter-account Documenting Bitcoin schreef in het weekend:

“Met een #bitcoin koop je nu een Tesla. Dus wanneer accepteer je het, @elonmusk?”

CEO van Blockstream, Samson Mow, merkte ook de gloednieuwe prijspariteit op toen Bitcoin nieuwe recordhoogtes bereikte.

Juri Bulovic, directeur Bitcoin-mijnbouw bij Fidelity voegde toe:

“Het zou zonde zijn om nu model 3 te kopen, als je later dit jaar een roadster voor 1BTC kunt kopen”

Musk geeft de DOGE een bot

Tesla-aandeel is een doorn in het oog van de meest toegewijde Bitcoin-voorstanders als het enige aandeel dat zijn winsten in 2020 overtreft. Van iets minder dan $90 op 1 januari vorig jaar, tegen het einde van vorige week, $TSLA  verhandeld voor $ 729, wat neerkomt op een jaarlijks rendement van meer dan 700%, zoals CoinTelegraph meldde.

Tesla was nog hoger en sloot de handel van de vorige dag af op $735 op het moment van pers, terwijl het tot dusver niet overeenkwam met de prestaties van Bitcoin in 2021.

Musk zelf vertoont ondertussen weinig tekenen van betrokkenheid bij het idee, in plaats daarvan richt hij zijn Twitter-energie op Dogecoin (DOGE). Na enkele karakteristieke ironische publiciteit voor de op meme gebaseerde altcoin, schoot DOGE/USD in een week tijd met meer dan 125% omhoog.

Een Shiba Inu-thema sierde zelfs Musk’s kerstgroet in 2020 aan Twitter-volgers, terwijl een extra helpende hand van volwassen actrice Angela White alleen maar bijdroeg aan de stijging van Dogecoin’s fortuinen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.