Een driejarige Bitcoin-opvoeder spreekt op een cryptoconferentie

Lily Knight is misschien nog niet oud genoeg is om ‘cryptocurrency’ te spellen. Toch leert ze nu al mensen over Bitcoin. Lily bood wat onschuldig enthousiasme voor Bitcoin (BTC) om de Internationale Vrouwendag af te trappen. Ze deed dit in een vooraf opgenomen videoboodschap, omdat het haar bedtijd was, voor virtuele bezoekers van de Women of the Future crypto- en blockchain-conferentie op maandag.

De driejarige was de jongste spreker op het virtuele evenement. Zij wordt aangeprezen als de grootste cryptocurrency-expert ter wereld op het gebied van peuters. Terwijl Lily haar hoofd heen en weer bewoog, zei ze dat ze haar hele leven een HODLer is geweest. En dat ze het zo gaaf vindt om vrouwen en meisjes in de cryptocurrency-ruimte te zien. Ook dat het belangrijk is voor hun om de financiële toekomst te versterken.

Lily ging eerder semi viraal in de crypto-ruimte na het uitbrengen van een video waarin de beperkte voorraad Bitcoin werd uitgelegd met behulp van Skittles-snoep. Hoewel ze waarschijnlijk door een ouder werd geholpen bij het uitspreken van enkele van de financiële termen. Tyler Winklevoss, medeoprichter van Gemini, prees Lily’s uitleg van de digitale valuta en zei dat ze Bitcoin beter begrijpt dan de meeste centrale bankiers.

Lily werd geboren tijdens de bull run 2017. In augustus 2020 begon ze de onlineshow met haar ouders als onderdeel van een quarantaineproject. Haar vader heeft over cryptocurrency en blockchain meer afleveringen geplaagd. Hij hoopt dat zijn dochter in de toekomst zelf conferenties kan bijwonen. Lily is zeker een van de jongste stemmen in de crypto-ruimte, echter ze is zeker niet het enige HODLing kind.

Elon Musk, Tesla-CEO, zei vorige maand dat hij wat Dogecoin (DOGE) had gekocht voor zijn 9 maanden oude zoon. Die heeft hij samen met de Canadese muzikant Claire Elise Boucher, beter bekend als Grimes. Nadat miljardair Mark Cuban aankondigde dat hij $ 5 aan DOGE kocht voor zijn 11-jarige zoon Jake, volgde de aankoop van Musk.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.