Een nieuw recordhoogte van boven de $ 1,9 biljoen voor de totale cryptomarktkapitalisatie

De totale cryptomarktkapitalisatie heeft een nieuw historisch record gebroken, net onder $ 2 biljoen. Te midden van een andere bullish trend op cryptocurrency-markten. Op 31 maart overtrof de marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies $ 1,9 biljoen, volgens gegevens van belangrijke bronnen voor crypto-monitoring, zoals CoinGecko en CoinMarketCap.

De totale marktkapitalisatie vestigde een nieuw record en bereikte eerder op de dag een hoogte van $ 1,99 biljoen. Op het moment van publicatie, is de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta lichtjes gedaald, tot $ 1,89 biljoen, na een daaropvolgende correctie. De totale cryptomarktkapitalisatie heeft de marktkapitalisatie van olie- en gasgigant Saudi Aramco voorbijgestreefd, met het bereiken van het nieuwe historische hoogtepunt.

Saudi Aramco is ’s werelds tweede meest waardevolle bedrijf op basis van marktkapitalisatie, na Apple. De marktkapitalisatie van Saudi Aramco bedraagt ongeveer 7 biljoen Saoedische rialen, of $ 1,86 biljoen op het moment van publicatie, volgens gegevens van TradingView.

De totale marktkapitalisatie van cryptovaluta doorgegaan is met het voorbijstreven van de grootste bedrijven ter wereld, waaronder Amazon en Microsoft. Na het overtroffen van de marktkapitalisatie van Google-aandelen van meer dan $ 1,4 biljoen in februari. De respectieve marktkapitalisaties van Amazon en Microsoft zijn op het moment van schrijven $ 1,5 biljoen en $ 1,7 biljoen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.