Enjin betreedt de modewereld met augmented reality NFT’s

Een virtuele modecollectie met een beperkt aanbod ligt voor het grijpen, terwijl houders met een nieuwe app deze in de echte wereld kunnen zien.

Enjin en MetaverseMe werken samen om virtuele mode-items naar de Ethereum-blockchain te brengen, waardoor een reeks verhandelbare niet-tastbare tokens wordt gecreëerd die kleding vertegenwoordigen voor Metaverse avatars.

Enjin zal het infrastructuurraamwerk leveren om de NFT’s te hosten, die vervolgens kunnen worden gevisualiseerd in MetaverseMe, een augmented reality-platform waarmee gebruikers op maat gemaakte avatars kunnen maken en zien hoe ze communiceren met hun echte omgeving. Avatars kunnen worden gekleed in een verscheidenheid aan modeartikelen, die aantoonbaar eigendom zijn van de gebruiker via de Ethereum-blockchain.

Pluriform is de eerste collectie die via het platform beschikbaar is, ontworpen in samenwerking met ontwerpstudio The Fabricant en Atari, het gamingbedrijf dat onlangs een partnerschap aanging met Enjin. De collectie is beschikbaar tot 28 februari, waarna alle niet-verkochte NFT’s worden verbrand om het unieke karakter van de collectie te garanderen.

Naast het visualiseren van de collectie in de MetaverseMe-app, zullen de NFT’s en hun onderliggende items zullen beschikbaar zijn in andere virtuele werelden die deel uitmaken van de metaverse – Enjins initiatief om afzonderlijke videogames te verbinden tot een collectief virtueel universum. Deze omvatten het intellectuele eigendom van Atari, zoals de opnieuw opgestarte klassieker ‘Kick Off’, en Minecraft, dankzij de plug-in van Enjin.

 Enjins token kreeg onlangs goedkeuring van de Japanse autoriteiten, wat een sterke invloed had op de prijs.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo