Ethereum-exodus gaat door terwijl Binance helpt tussen 17 en 24 februari, financiën zijn opnieuw gedefinieerd

Deze week is de parabolische opkomst van de Binance Smart Chain overal in het nieuws geweest. De opkomst is geholpen door een paar schijnbaar onvriendelijke bewegingen van de uitwisseling zelf. Toen Binance op vrijdag plotseling ongeveer een uur lang opnames van op Ethereum gebaseerde activa bevroor begon het. Het werd door velen als een zet geïnterpreteerd tegen de blockchain en zijn ecosysteem.

Omdat congestieproblemen genoemd werden als reden. Dit is iets waarvan men zich nauwelijks kan voorstellen dat het een probleem is voor een uitwisseling. Behalve als deze de opnamekosten voor de gebruiker dragen. FTX begon de dag erna Binance te beschamen wegens buitensporige promotie van BSC op de beurs. FTX gaf blijkbaar concreet miljoenen uit aan mislukte stortingen die over de Smart Chain kwamen, maar bedoeld waren voor Ethereum.

De beschuldiging van FTX tegen Binance, een van zijn investeerders, is dat de beurs BSC als de standaardoptie heeft ingesteld voor het opnemen van veel ERC-20-activa. Dit zou veel mislukte stortingen op FTX hebben veroorzaakt. Er kan niet aangegeven worden dat het ooit te merken was dat Binance Smart Chain de standaardoptie is voor opnames. BSC is de eerste die wordt vermeld wanneer u probeert iets als USDC op te nemen.

Toch selecteert BSC de blockchain niet echt voor je. Het is toch te zien dat sommige nieuwelingen hierdoor kunnen worden opgelicht. De mate waarin termen als ERC-20 bekend zijn in de informele cryptogemeenschap worden door mensen overschat. De manier van opname wordt nu door Binance getest en dwingt je om een quiz te doorlopen. Hierbij bevestig je dat je weet wat je doet door BSC te selecteren.

Het is niet bekend wanneer dit werd geïntroduceerd. Echter, het is niet onmogelijk dat het een reactie is op de uitspraken van FTX. Echter, er is over het algemeen niets inherent mis met het feit dat een bedrijf zijn producten gebruikt om een ander product te promoten. Het Ethereum-congestie-incident zal niet meer gebeuren, blijkt uit de officiële reacties. Omdat ze de systemen hebben geüpgraded.

Zonder dat er een onderliggende fundamentele zwakte is, zou Ethereum nooit ondermijnd kunnen worden door goedkope trucs. Bovendien hebben de meeste mensen wel genoeg gehad van Ethereum-gasvergoedingen. Pasgeleden, bij gebruik van een niet-Ethereum DeFi-product, voelde het zo goed om slechts een paar cent te betalen voor een volledige interactie.

Binance Smart Chain heeft meer dan 5 miljoen unieke wallets, terwijl deze al meer transacties verwerkt dan Ethereum. Ethereum, zit nu op 140 miljoen wallets in totaal, met zijn veel langere geschiedenis. Toch is het zo dat Ethereum-fans stiekem, ironisch genoeg, moeten willen dat de bullmarkt nu stopt. Omdat hoe langer de bullmarkt duurt, hoe langer de gaskosten hoog zullen blijven. En dit zal ertoe leiden dat meer mensen willen migreren en andere omgevingen willen gebruiken.

In de geschiedenis van DeFi, tweede grootste liquidatiedag

Over het einde van de bullmarkt gesproken, dinsdag zorgde een enorme daling van de cryptomarkten voor ongeveer $ 24 miljoen aan liquidaties. Het tweede hoogste verlies in de geschiedenis van DeFi. Als het niet was geweest voor die beruchte dag in november, toen Compound dacht dat Dai $ 1,3 waard was, zou het de hoogste zijn geweest.

In het bijzonder werd de firesale door niets veroorzaakt. Toch bestaat het vermoeden dat stijgende obligatierendementen hun effect hebben op de meest risicovolle activa op Wall Street. Hiervan is Bitcoin de typische vertegenwoordiger en sleepte Bitcoin toen de rest van crypto mee.

Er zijn veel fundamentele en sentimentele indicatoren van een komende correctie. Deze variëren van een aarzelende aandelenmarkt tot de kracht van de dump van dinsdag. Het draait voorlopig allemaal om de prijs, terwijl de fundamenten nog steeds achterblijft.

We kunnen binnenkort iets nuttigs uit crypto en DeFi halen, met laag twee platforms en nieuwe blockchains die online komen. Voordat we er zijn, kan er echter van alles gebeuren. Nu moet je bijzonder voorzichtig zijn en belangrijker nog, je niet laten liquideren.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.