Ethereum-prijs stijgt boven $ 4.000, naar een hoogste punt in 3 maanden

Terwijl een solide week van winsten een climax bereikte van een belangrijke prijsmijlpaal, keerde Ether (ETH) voor het eerst sinds mei op 3 september terug naar $ 4.000. Het paar herwon het historische niveau dat het had verloren in de dramatische trendomkering die de cryptocurrency-markt ongeveer drie maanden geleden op zijn kop zette. Het niveau werd bereikt tegen een maandelijkse winst van $ 600.

Ether brak zo uit de handelszone van drie maanden, met $ 4025 op slechts $ 350 verwijderd van het hoogste niveau ooit. Ether behaalde, in termen van wekelijkse prestaties, de derde plaats in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, achter Solana’s SOL en Polkadot’s DOT-tokens. Ook Bitcoin (BTC) profiteerde van zijn eigen nieuwe kracht door een kritieke weerstand van $ 51.000 te bereiken.

De tijdsduur van de goede tijden

Echter heeft de beweging ook geleid tot wat gemompel van critici terwijl de successen van Ether bulls reden hebben gegeven om zich te verheugen. Er was een gevoel van ongelijkheid toen zelfs actrice Reese Witherspoon aankondigde dat ze in Ether had geïnvesteerd. Omdat gasvergoedingen nog steeds tot frustratie leidden voor handelaren.

Echter, de meningen kwamen in grote lijnen overeen dat de laatste maanden van 2021 de haast naar het einde van 2013 en 2017 zouden kunnen nabootsen. Lark Davis, het populaire Twitter-account, vatte het samen in een speciale thread over de huidige crypto bull markt. Davis gaf aan dat ongeacht wanneer het precies komt, de komende maanden waarschijnlijk krankzinniger zullen zijn dan de meesten van de cryptoliefhebbers zich kunnen voorstellen.

Echter, tijdens al die manie zal het ook op een dag eindigen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.