Fidelity investments biedt meer cryptodiensten aan

Aziatische Bitcoin-investeerders hebben nu een nieuwe bewaaroptie.

Fidelity Investments, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld, blijft zijn wereldwijde bereik in de cryptovaluta industrie uitbreiden via zijn toegewijde cryptodochteronderneming.

Volgens een Bloomberg-rapport van 29 oktober werkt Fidelity Digital Asset Services, de crypto-tak van Fidelity Investments, samen met een Singaporese startup Stack Funds om zijn custody diensten in Azië uit te breiden.

Binnen het partnerschap zal Stack Funds haar klanten toegang verlenen tot de custody diensten van Fidelity om te voldoen aan de toenemende vraag van vooraanstaande investeerders en family offices in de regio. De leidinggevenden van Stack Funds zeiden dat bewaarde activa zullen worden onderworpen aan maandelijkse audits en beleggersbescherming, zoals verzekeringsdekking.

Christopher Tyrer, hoofd van Fidelity Digital Assets Europe, zei dat het nieuwe partnerschap het bedrijf een beter beeld zal geven van de vraag van investeerders in Azië.

“Er is een cruciale behoefte aan platforms die een diep begrip hebben van waar lokale en regionale investeerders naar op zoek zijn, historisch gezien ontbrak in de digitale asset ruimte.”

Sinds de lancering eind 2018 heeft Fidelity Digital Assets zijn diensten wereldwijd uitgebreid. In december 2019 heeft Fidelity Digital Assets een officiële entiteit opgericht in het Verenigd Koninkrijk om diensten te verlenen aan Europese institutionele beleggers.

De crypto-gerelateerde vraag in Azië groeit snel, aangezien een groot aantal bedrijven hun diensten naar de regio de afgelopen maanden heeft uitgebreid. Begin oktober 2020 kondigde de grote Amerikaanse crypto-beurs Gemini aan dat het bedrijf aan het uitbreiden was in de regio Azië-Pacific met een nieuwe spraakmakende aanwerving. Chainalysis, een groot wereldwijd cryptovaluta analysebedrijf, zei dat het nieuwe kantoren in Singapore en Tokio lanceerde om klanten in de regio Azië-Pacific beter van dienst te zijn.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo