Gemakkelijk betalen met een crypto kaart

Net zoals er creditcards zijn voor het betalen met euro’s zijn er tegenwoordig ook creditcards die jou in staat stellen om te betalen met crypto. Er zijn hierbij heel wat crypto creditcards ontwikkeld. In deze artikel zullen we ingaan op de verschillende crypto creditcards die er bestaan.   

Crypto kopen 

In de wereld van digitale valuta’s zijn er tegenwoordig heel wat cryptocurrencies. Je kunt aan crypto komen door te beleggen, verhandelen of staken. Hierdoor wordt je crypto vermogen meer, hoewel het soms ook kan dalen. Nadat je zoveel hebt verzameld wil je natuurlijk ook spennen. Wat je daarna kunt doen is betalen met een crypto betaalkaart. Om dat voor elkaar te krijgen moet je een goede crypto creditcard hebben. Het is van belang dat je goed op onderzoek uitgaat. Zo weet je dat je een betrouwbare crypto creditcard gebruikt.  

Binance creditcards 

Een betrouwbare creditcard is een net zoals de creditcards die je bij Binance kunt kopen. Als je je creditcard koopt bij Binance heb je kwalitatieve veiligheid en je bent er zeker van dat het om een betrouwbare creditcard gaat. Een creditcard van Binance is Binance card. Dit is het meest populaire creditcard van Binance. Met de Binance creditcard kun je je favoriete munten uitgeven als het meer dan 60 miljoen verkopers bedraagt. Een alternatieve crypto creditcard is Wirex. Het is niet in alle landen te verkrijgen. Slechts landen die tot het Europees Economische Ruimte behoren. Met Wirex ontvang je beloningen als je persoonlijke aankopen doet. 

Cryptopay creditcard 

Cryptopay is de oudste Bitcoin debetkaarten. Deze debetkaart is te verkrijgen in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Rusland. In vrijwel geheel Europa kun je deze debet kaart vinden. Het biedt net zoals andere crypto kaarten aanbieders de mogelijkheid om een plastieken prepaid kaart en een virtuele prepaid kaart te gebruiken.  

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo