Search
Close this search box.

Goede cryptotijden voor Noud Alberts, Ruud Feltkamp stopt met GTST

Gisteravond werd bekend dat Ruud Feltkamp, de acteur die bij veel mensen bekend is als Noud Alberts uit Goede Tijden Slechte Tijden, zijn rol heeft neergelegd. Hij gaat zich samen met zijn broer Pim volledig richten op zijn bedrijf in cryptocurrencies, dat momenteel een van de snelst groeiende startups van Nederland is.

Ruud Feltkamp de acteur

Ruud Feltkamp (2 oktober 1989) begon al op 9-jarige leeftijd met het acteren in TV-reclames (o.a. voor McDonalds) en pakte toen zijn eerste grote rol als ‘Kruimeltje’ in de gelijknamige film. In 2003 speelde hij de hoofdrol van Kees in de film ‘Kees de jongen’. Sinds 2006 speelt hij de rol van Noud Alberts, zoon van Robert en Laura, in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast was hij te zien in diverse andere TV-producties, zoals Expeditie Robinson en Maestro. Nu heeft hij bekend gemaakt dat hij stopt om zich volledig op het bedrijf Cryptohopper.com te richten, dat hij samen met zijn broer oprichtte.

TmVkZXJsYW5kc2UgcHJlbWnocmUgVGhlIEF2ZW5nZXJz
Acteur en cryptohopper Ruud Feltkamp tijdens een première.

Ruud Feltkamp de Cryptohopper

Cryptohopper.com is een geautomatiseerd handelsplatform. Dit handelsplatform werkt op de software van diverse crypto-exchanges (cryptobeurzen) en zorgt ervoor dat je het handelen grotendeels kan automatiseren. Afhankelijk van jouw activiteit als belegger kun je een passend abonnement aanschaffen.

Cryptohopper.com is een van de 5 snelst groeiende start-ups (de website is sinds 9 juli 2017 live) van Nederland. Inmiddels mogen zij zich verheugen in de belangstelling van prins Constantijn met wie zij binnenkort op tech-reis gaan naar Silicon Valley. Daar nemen zij op 28 en 29 november ook deel aan de Blockchain Expo.

Naar eigen zeggen komt het idee voort uit de periode dat hij als daytrader in cryptovaluta naast zijn acteurswerk soms $ 300,- per dag verdiende. Of hij nu meer verdient als cryptohopper dan als acteur laat hij met een veelzeggend ‘Mwah, wie weet.’ in het midden.

Overigens is het niet duidelijk of Ruud Feltkamp definitief stopt met acteren. Nout Alberts gaat op reis, dus wie weet…

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.