Het gerucht gaat dat crypto-friendly handelsfirma eToro zich voorbereidt op de IPO van 2021

Aangezien eToro uitkijkt naar een beursgang in 2021, heeft het sociale handelsplatform ambities om zich bij Coinbase aan te sluiten als een beursgenoteerd bedrijf.

Naar verluidt zou handelsplatform eToro in 2021 naar de beurs kunnen gaan. Aan CoinTelegraph werd verteld door bronnen dat eToro heeft samengewerkt met het “Elite” -programma van de London Stock Exchange om zich voor te bereiden op een beursintroductie.

Een eToro vertegenwoordiger had dit te vertellen aan CoinTelegraph:

“EToro geeft geen commentaar op geruchten op de markt”

Medewerkers van eToro hebben echter een artikel gedeeld van het in Israël gevestigde mediakanaal Calcalist waarin de beursintroductie op LinkedIn werd aangekondigd, blijkbaar met de zegen van CEO Yoni Assia.

EToro “mikt op een beursgang in het tweede kwartaal van 2021 na een verdubbeling van zijn omzet tot $500 miljoen en het aantrekken van vijf miljoen nieuwe klanten in 2020”, volgens het dinsdag artikel van Calcalist. 

Calcalist voegde eraan toe:

“Momenteel is het bedrijf in gesprek met investeringsbank Goldman Sachs over het leiden van de beursgang”

Onlangs heeft Coinbase een aanvraag ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission om in 2021 een beursintroductie uit te voeren.

Een aantal reguliere financiële entiteiten zijn begonnen met een trend van institutionele Bitcoin-investeringen, zoals MicroStrategy. De stap van Coinbase om openbaar te worden, samen met hints voor een vergelijkbare stap van eToro, zou de verdere acceptatie van cryptocurrency kunnen stimuleren. Een bemiddelingsplatform voor digitale activa, Voyager, ging eerder dit jaar ook naar de beurs in Canada.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce