Search
Close this search box.

Het handelsvolume van Binance bereikt het hoogste niveau ooit met $ 37 miljard per dag

Terwijl Bitcoin op $ 1.000 verwijderd staat van zijn hoogste prijs ooit van $ 19.891, vastgesteld in december 2017, bereikt de handel op de grote crypto-exchange Binance ook nieuwe hoogten. In de afgelopen 24 uur is meer dan $ 37 miljard aan volume bereikt. Het dagelijkse handelsvolume van Binance is gestegen naar $ 37.291.444.117, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Een stijging van 40,5% in de afgelopen 24 uur. Vorige week rapporteerde de analysesite een handelsvolume van $ 25 miljard voor Binance. Bovendien bereikten Bitcoin (BTC) futures open interest op Binance een recordhoogte van $ 1,17 miljard, volgens de crypto-analysesite Glassnode. De stijging gaat gepaard met bullish beweging van de prijs van de belangrijkste crypto-activa.

De prijs van Bitcoin is meer dan $ 19.100 op het moment van schrijven, na 4% gestegen te zijn sinds gisteren. Ether (ETH) is de afgelopen week met meer dan 25% gestegen om $ 605 te bereiken, en gisteren steeg XRP naar een jaarlijks hoogtepunt van $ 0,73. Na meer dan verdubbeld te zijn binnen een periode van een week.

Hoewel de beurs meer dan ooit handelsactiviteiten aantrekt, doet het dit zonder Amerikaanse gebruikers. Verschillende Twitter-gebruikers in de Verenigde Staten hebben aangegeven een e-mail van Binance te hebben ontvangen. Daarin staat dat ze 14 dagen de tijd hebben om hun accounts te sluiten. Naar verluidt zou de uitwisseling hebben aangegeven dat de accounts worden vergrendeld als ze niet al het geld binnen de deadline opnemen.

Binance is sinds september 2019 beperkt voor gebruikers die in de Verenigde Staten wonen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.