Search
Close this search box.

Het Zuid-Koreaanse exchange verkeer is sinds juni sterk gestegen. Is dit waarom?

De boost kan neerkomen op de populariteit van één specifiek token.Uit gegevens blijkt dat Coinone, een Zuid-Koreaanse beurs, zijn gebruikersbestand met ongeveer 10.000 gebruikers per maand zag toenemen na het noteren van Kakao’s klaytn (KLAY) -token in juni. Het token werd vermeld nadat Kakao, een Tech gigant die de populairste chat-app in Zuid-Korea runt, cryptotransacties maakte als onderdeel van hun messenger app, KakaoTalk.

Kort na de lancering kondigde Kakao aan dat de nieuwe crypto wallet-functie van hun messenger in minder dan één dag meer dan 100.000 gebruikers had overschreden. De waardestijging van KLAY, welke in drie maanden tijd meer dan verdrievoudigd is, heeft ook geleid tot stijgende volumes op andere beurzen, aldus het rapport. De beurs van Coinone vertegenwoordigt momenteel 10% van de totale binnenlandse markt in Zuid-Korea. Volgens de gegevens van CoinMarketCap staat het momenteel wereldwijd op de 12e plaats wat betreft 24-uursvolume.

Uit gegevens blijkt dat Coinone, een Zuid-Koreaanse beurs, zijn gebruikersbestand met ongeveer 10.000 gebruikers per maand zag toenemen na het noteren van Kakao’s klaytn (KLAY) -token in juni.

Het token werd vermeld nadat Kakao, een Tech gigant die de populairste chat-app in Zuid-Korea runt, cryptotransacties maakte als onderdeel van hun messenger app, KakaoTalk. Kort na de lancering kondigde Kakao aan dat de nieuwe crypto wallet-functie van hun messenger in minder dan één dag meer dan 100.000 gebruikers had overschreden.

De waardestijging van KLAY, welke in drie maanden tijd meer dan verdrievoudigd is, heeft ook geleid tot stijgende volumes op andere beurzen, aldus het rapport.

De beurs van Coinone vertegenwoordigt momenteel 10% van de totale binnenlandse markt in Zuid-Korea. Volgens de gegevens van CoinMarketCap staat het momenteel wereldwijd op de 12e plaats wat betreft 24-uursvolume.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.