Search
Close this search box.

Hoe ethereum kopen?

Ethereum is een van de cryptocurrencies van de tijd. Het neemt steeds toe aan naamsbekendheid en veel mensen stappen over tot het handelen in Ethereum. Het is net zoals alle andere cryptocurrencies erg gemakkelijk om te kopen. In deze blog zullen we u toelichten hoe u Ethereum kopen kunt en welke stappen u moet ondernemen. 

Een rekening aanmaken

Om te kunnen handelen in Ethereum is het eerste dat je nodig hebt een account. Een account kun je gratis openen en meteen aan de slag gaan. Voor het aanmaken van een account zul je enkele additionele vragen moeten invullen. Daarnaast moet jij jou ook legitimeren. Een rekening kun je dus openen bij een betrouwbare broker zoals Bitvavo waar je tegen een kleine vergoeding kunt handelen. Bovendien kun je ook via IDEAL betalen. Wanneer de rekening al is aangemaakt kun je starten met handelen. 

Stort uw eerste inleg

U hebt de aanvullende vragen reeds beantwoord en uw rekening aangemaakt. Het rest nu dat jij jou eerste inleg stort op de rekening. Je kiest dus je gewenste betaalmethode en volgt vervolgens de stappen die hiervoor nodig zijn. Dit hangt allemaal ook af van de locatie waar jij jou bevindt. Sommige gebruikers maken gebruik van hun PayPal rekening of doen de storting via banktransfer, visa of Mastercard. 

Aan de slag

Nadat u de rekening al hebt aangemaakt en uw eerste inleg hebt gestort kunt u starten met handelen in Ethereum. Op een crypto exchange bent u zo geholpen. U kiest voor uw favoriete crypto, in dit geval is het Ethereum. Hierna kies je voor het bedrag dat je wilt uitgeven voor het kopen van Ethereum. Je zult dit moeten bevestigen om verder te kunnen. De Ethereum munt heeft ook een wallet om je saldo veilig te bewaren. Nadat u al inkopen hebt gedaan ontvangt u het meteen op uw rekening. 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.