Hoe haalt u het meeste uit NFT-MAKER?

NFT-MAKER is een baanbrekend platform dat de manier zal veranderen waarop NFT’s worden gemaakt en gebruikt. Cardano staat al lang bekend om zijn toewijding aan veiligheid en innovatie, en NFT-MAKER is daarop geen uitzondering. Dit platform biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn voor makers om hun projecten tot leven te brengen. In dit artikel zullen we enkele van de functies verkennen die NFT-MAKER zo krachtig maken.


In 2021 introduceerden Patrick Tobler en Fahim Popalzai de eerste versie van de NFT-MAKER website waarmee niet-technische gebruikers hun eigen crypto verzamelobjecten konden maken. Het idee was een onmiddellijk succes en trok na verloop van tijd meer kunstenaars aan. NFT-MAKER is nu super dicht bij het slaan van één miljoen NFT’s op de Cardano blockchain.

Wat is NFT-MAKER en wat kan het voor mij en mijn bedrijf betekenen?

NFT-MAKER is momenteel een op Cardano gebaseerd ecosysteem dat de infrastructuur biedt voor Cardano NFT-kunstprojecten. Het is ontworpen om verificatieproblemen te helpen bestrijden en milieuproblemen aan te pakken die bestaan rond de meeste blockchains gebaseerd op het Proof-of-Work mechanisme.


Het platform geeft makers, merken, bedrijven en artiesten gemakkelijk toegang tot de NFT-wereld zodat men NFT’s kan creëren, kopen of verkopen zonder te maken te krijgen met hoge transactiekosten. Cardano’s NFT-MAKER is ook duurzaam, omdat het een Proof-of-Stake-algoritme gebruikt dat weinig energie vereist.


Het platform biedt alle tools die nodig zijn voor bedrijven om hun NFT-projecten te creëren en te beheren. Cardano’s toewijding aan veiligheid en innovatie maakt NFT-MAKER de perfecte keuze voor bedrijven die de wereld van NFT’s willen betreden.

De grondbeginselen van het maken van een NFT Project met NFT-MAKER PRO

Een NFT project maken op Cardano’s NFT-MAKER PRO is gebruiksvriendelijk en vereist minimale technische kennis. Hier zijn de drie stappen die u moet volgen:

Project informatie

De eerste stap is het verstrekken van algemene informatie over uw NFT project. Dit omvat de naam van uw project, een beschrijving, tokenvoorraad, enz. die mensen zullen helpen uw project te vinden.

Opzetten van het beleid

De tweede stap is het opzetten van het beleid voor uw NFT project. Dit omvat het instellen van policy ID’s voor uw NFT’s, het openbaar maken van policy ID’s, of het gebruiken van een bestaande policy als u uw NFT’s al heeft geslagen.

Metadata sjabloon

De derde en laatste stap is het maken van een metadata sjabloon voor uw NFTs. Metadata is de informatie die alle data van een NFT opslaat.
Dit sjabloon zal worden gebruikt om de NFT’s die u slaat te maken. NFT-MAKER PRO biedt een gebruikersvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om uw metadata sjablonen te maken en te beheren.

Met NFT-MAKER is het maken van een NFT project heel eenvoudig.

Hoe zal $NMKR helpen om de NFT kunstgemeenschap en de industrie in het algemeen te laten groeien?

Simpel gezegd is $NMKR een utility token dat de leden van de gemeenschap beloont, NFT projecten verifieert en fraude voorkomt.


Om kopers te helpen beschermen tegen oplichting, zal het bedrijf gebruik maken van een community-gedreven verificatieproces gebaseerd op stemmen waarbij projecten die van buiten hun ecosysteem komen aan bepaalde kwalificaties moeten voldoen en genoeg steun moeten krijgen. Goedgekeurde verkopers kunnen vervolgens worden toegevoegd aan de database van NFT MAKER als geverifieerde projecten, zodat de gemeenschap kan weten waar de projecten staan.


Dit zal een gedecentraliseerde manier zijn om checks and balances te regelen om de zaken eerlijk te houden voor alle betrokken partijen. Ongeveer 48% van $NMKR tokens zal beschikbaar zijn voor de gemeenschap.


Over het algemeen is het potentieel van dit project immens. Het heeft de kracht om te veranderen hoe we denken over NFT’s en blockchain in het algemeen, waardoor het de moeite waard is om nauwlettend in de gaten te houden!

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo