Search
Close this search box.

Hoe u uw crypto CFD trading avontuur kunt starten

Bitcoin blijft het populairste crypto-activum

Cryptomarkten bevonden zich voor het grootste deel van 2022 in bearish territorium. Nadat ze hun hoogtepunt ergens rond november 2021 hadden bereikt, begonnen die activa daarna aan hun val en benchmark cryptocurrencies zoals Bitcoin verloren twee derde van hun waarde – en hetzelfde geldt vrijwel voor de op een na grootste cryptomunt Ether. Ondanks een herstel in januari van dit jaar lijkt de bearmarkt weer over Bitcoin te heersen.

Is het een verkoop- of een koopkans?

Bitcoin koersgrafiek

Bron: tradingview.com

Veel cryptohandelaren kunnen aanbevelen om “de dip te kopen” op dit moment, omdat de trend lijkt om te keren naar de opwaartse kant. Toch zijn degenen die eerdere dips op de weg naar beneden kochtensowieso n ow in negatief gebied, omdat eerdere omkeringen van korte duur waren. Recente inflatiecijfers tonen aan dat de Fed waarschijnlijk langer hogere rentetarieven zal handhaven, wat betekent dat de dollar kan versterken en Bitcoin kan dalen.

Fundamenteel gezien zijn er nog steeds krachten die Bitcoin naar de neerwaartse kant duwen. Technisch gezien is het aan te raden om pas bullish posities in te gaan na het weerstandsniveau van 25200 dat op de bovenstaande grafiek wordt weergegeven.

Kansen kunnen er in beide richtingen zijn na een gedegen analyse. Dit betekent dat u crypto-activa in beide richtingen kunt verhandelen (kopen of verkopen) als uw makelaar dit toestaat.

Hoe bitcoin CFD en andere Crypto CFD’s op dit punt te verhandelen

Om te beslissen of u op dit moment moet kopen of verkopen, zijn er twee opties. U analyseert de markt zelf of sluit u aan bij een makelaar zoals NAGA, dieu handelseducatie biedt en waarmee u andere handelaren kunt kopiëren met een track record in het kapitaliseren van marktbewegingen.

Technische analyse van Bitcoin

Door de markt te analyseren, kunnen we zien dat de recente daling van Bitcoin bijvoorbeeld bijna het 78,6% fib-retracementniveau van de grote beweging heeft bereikt, van ongeveer $ 4000 tot de hoogste piek rond $ 68K. Mocht de prijs onder de recente bodem gaan, dan duidt dit op een voortzetting. Boven dat niveau wordt handelaren geadviseerd om te wachten op bevestigingssignalen voordat ze een longpositie betreden.

Lid worden van een gerenommeerde makelaar die de handel voor u gemakkelijker zal maken

Om CFD’s op cryptocurrencies met een gerust hart te verhandelen, is het raadzaam dat u een makelaar kiest die alle vormen van ondersteuning biedt. NAGA biedt u precies dat. NAGA Group AG is een fintechbedrijf dat is gevestigd in Frankfurt, Duitsland, en het is de holding company van NAGA Markets Europe Ltd die zijn diensten aanbiedt aan Europese klanten en is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) om beleggings- en nevendiensten aan te bieden.

Diensten en functies aangeboden door NAGA

NAGA Markets Europe biedt u de mogelijkheid om bijna alle soorten activa te verhandelen, zoals forex, aandelen, indices, futures, ETF’s, grondstoffen en cryptocurrencies, allemaal via CFD’s, naast de mogelijkheid om te beleggen in echte aandelen. U kunt al die instructiesoveral op uw telefoon of andere apparaten verhandelen via de intuïtieve app die het bedrijf biedt.

Als u zich meer op uw gemak voelt bij het gebruik van MT4 of MT5, dan heeft NAGA ook rekening gehouden met uw behoeften en kunt u toegang krijgen tot dezelfde instrumenten via de MetaTrader platform.

De mogelijkheid om succesvolle handelaren te kopiëren

Een andere geweldige functie die NAGA biedt, is de mogelijkheid om de transacties van succesvolle handelaren te kopiëren met minimale tussenkomst van uw kant, zodat u vrije tijd hebt en andere dingen doet. U kunt de trader kiezen die u wilt kopiëren op basis van hun eerdere prestaties en track record, terwijl u ook rekening houdt met hun risicoscore en andere parameters.

*RISICOWAARSCHUWING: In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten*

Bovendien biedt NAGA educatieve diensten zoals eBooks, artikelen en video’s, om beginners te helpen vooruitgang te boeken in hun handelsreis.

Samenvatting

Cryptocurrencies blijven populair ondanks de daling, vooral onder crypto-gelovigen, en u kunt ze met vertrouwen verhandelen met een betrouwbare makelaar zoals NAGA. De copy trading-functie op uw account en de leermiddelen zijn van grote hulp.

RISICOWAARSCHUWING: “Derivaten zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 88,11% van de retailbeleggers verliest geldbij het verhandelen van derivaten bij deze aanbieder. Dit is geen beleggingsadvies.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.