Search
Close this search box.

Hoe werken NFT’s eigenlijk en wat moet ik ermee?

Als je dit leest, is de kans groot dat je geïnteresseerd bent in het kopen van een NFT (non-fungible token). In dit artikel zullen we uitleggen hoe het proces werkt en wat je moet doen om er een te kopen. Houd in gedachten dat het proces kan variëren afhankelijk van het platform dat je gebruikt, dus zorg er altijd voor dat je de instructies zorgvuldig leest. Laten we beginnen met uitleg hoe een nft kopen.

Waar beginnen we met het kopen van een NFT?

Het eerste wat je moet doen is een NFT marktplaats vinden. Er zijn veel verschillende platformen, maar wij raden aan om OpenSea of Rare Bits te gebruiken. Zodra je een platform gevonden hebt, maak je een account aan en log je in. Navigeer vervolgens naar de “Kopen” sectie van het platform en zoek naar het type NFT die u wilt kopen.

Zodra u het vindt, klik op de aanbieding en lees de beschrijving zorgvuldig. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe de NFT werkt voordat u hem koopt. Sommige platforms vereisen dat u betaalt met Ethereum (ETH), terwijl anderen u toestaan om andere cryptocurrencies of tokens te gebruiken. Als het platform ETH vereist, zult u eerst wat ETH moeten kopen met fiatvaluta.

Betalen voor NFT’s met crypto

Als je met een andere cryptocurrency wilt betalen, haal dan simpelweg de tokens uit je wallet en stuur ze direct naar het adres van het platform. Zodra dit is gedaan, wacht je tot de aankoop is voltooid en bevestig je dat het is ontvangen door je transactiegeschiedenis te controleren op Etherscan (als je Ethereum hebt gebruikt). U kunt ook het NFT-nummer zoeken op OpenSea om te zien of het onder uw account staat. Dat is hoe u een NFT koopt. Zorg ervoor dat je begrijpt hoe ze werken voordat je geld uitgeeft! Veel succes en plezier met het verzamelen van digitale kunst.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.