ICO Grand Slam 2018 te Amsterdam: Naoris winnaar van $ 10.000,- + exclusief interview

Tijdens de World Blockchain Summit 2018 in Amsterdam was een gedeelte van het programma gereserveerd voor ICO Grand Slam 2018. Aan deze pitch-competitie deden 6 verschillende Blockchain gerelateerde projecten mee. Vertegenwoordigers van ieder initiatief kregen 5 minuten de tijd om hun pitch te presenteren. Hierna was het de beurt aan de jury. Zij mochten per pitch 2 minuten vragen stellen. Daarnaast was het uiteraard aan hen om, samen met de voorzitter, de winnaar aan te wijzen. Dit deden zij door Cybersecurity disrupter Naoris in persoon van CTO Fernando Martinho die de pitch verzorgde, als winnaar te kiezen. Wij interviewden hem direct na de prijsuitreiking. Tijdens dit interview had hij een exclusieve boodschap voor de Nederlandse crypto-community. Hierna het verslag.

De ICO Grand Slam 2018, die tijdens de World Blockchain Summit 2018 in Amsterdam gehouden werd, was een pitchwedstrijd onder leiding van Jorgen Welsink. Zes veelbelovende ICO’s hun businessmodel presenteerden voor een deskundige, driehoofdige jury.

Prijsuitreiking ICO Grand Slam 2018 met winnaar Fernando Martinho namens NAORIS
Prijsuitereiking ICO Grand Slam 2018 met (vlnr) Andrea Bonaceto, Alfred Prevoo, winnaar Fernando Marthino namens Naoris, Kevin Soltani, voorzitter Jorgen Welsink en een vertegenwoordiger van de organisatie.

De 6 deelnemers

Aan de Pitchcompetitie deden de volgende initiatieven mee (in volgorde van presenteren):

  • Apla: deze ICO ontwikkelt simpele Blockchain oplossingen voor educatieve toepassingen en ecosystemen van de overheid.
  • BDX Alliance: deze ICO ontwikkelt een wallet waarmee cryptovaluta kan worden ingezet voor allerlei betaaldoeleinden, maar bijvoorbeeld ook voor het inwisselen van giftcards of airmiles.
  • Treecoin: deze ICO wil door middel van Blockchain en een eigen munt nieuw hout aanplanten in Paraguy. Daarnaast willen zij met hun uit te brengen munt de locale economie steunen.
  • Coinstantine: deze ICO heeft een oplossing gevonden voor de kostbare distributie van ‘Airdrops’. Dit doen zij door middel van withdrawls.
  • Naoris: deze ICO heeft een vorm van cybersecurity ontwikkeld, waarbij Blockchain wordt ingezet om de beveiliging uit te voeren.
  • Blueshare: deze ICO is een Zwitsers initiatief dat de handel in traditionele aandelen wil ’tokenizen’ om zo aandelenhandel via cryptobeurzen mogelijk te maken.

De jury

De vertegenwoordigers die de pitches verzorgden deden er alles aan om het de jury zo moeilijk mogelijk te maken. Deze driehoofdige jury bestond uit:

  • Alfred Prevoo, oprichter en CEO van Blockchain investments & Co;
  • Andrea Bonaceto, een van de oprichters en CEO van Andrea Bonaceto;
  • Kevin Soltani, oprichter en strategist bij de GIMA Group.

Na een uitvoerig beraad, waarbij zowel de voorzitter als de jury een stem had, werd uiteindelijk Naoris als winnaar gekozen. Fernando Martinho, CTO van Naoris, nam namens het bedrijf de prijs in ontvangst. De prijs bestaat, naast een beker uit een investering van $ 10.000,-.

Interview met Fernando Marthino, CTO van Naoris

Wij spraken de winnaar direct na de prijsuitreiking en maakten een exclusief interview waarin hij ook een boodschap had voor de Nederlandse cryptocommunity. Met dit interview sluiten we het verslag van de ICO Grand Slam 2018 in Amsterdam af.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo