Search
Close this search box.

Immediate Edge

Immediate Edge een bluff of niet? 2020-recensie

Het platform Immediate Edge is niet aan te raden, het is namelijk geen legitiem platform. Zoek je een veilig legitiem platform dan kun je het beste aan de slag gaan bij exchanges zoals Bitvavo of Finst.com.

AanbiederVoordelenRatingAantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,6

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitvavo

 /></a><a><p class=
Finst

Geschikt voor beginners

Rating

9,4

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkFinst
 /></a><a><p class=
Coinmerce

Eenvoudig en veilig

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Cryptocurrencies en Bitcoin zijn in populariteit gestegen in Zweden. Digitale valuta’s zouden de valuta van de toekomst zijn en er zijn velen die miljonair zijn geworden met hun investeringen. Dit heeft er op zijn beurt toe geleid dat er steeds meer oplichtingssites op de markt komen . Immediate Edge is er een die zichzelf op de markt brengt als een bedrijf als een eliteclub voor miljonairs. In plaats daarvan is het een Immediate Edge en verliest u al uw geld.

Immediate Edge belooft dat u geld zult verdienen met het verhandelen van cryptocurrency. Nog leuker is dat je zelf niets hoeft te doen, maar het is een geautomatiseerde handelsrobot die dit voor je doet. Met slechts een kleine storting van 250 euro kun je al binnen 24 uur beginnen met veel geld verdienen. De waarheid is daarentegen veel donkerder. Als je een storting doet, verdwijnt je geld direct en krijg je het nooit meer terug.

Immediate Edge bedriegt zijn gebruikers met beloften om miljonair te worden, en dat het een volkomen veilige manier van winkelen is. Laat u niet door Immediate edge in deze zwendel betrekken. Er zijn manieren om te investeren in cryptocurrencies die ook veilig zijn. Een service die veilig en gereguleerd is, is eToro.

Het is een platform dat het voor beleggers gemakkelijk maakt om cryptocurrencies te verhandelen en te verkopen.
Ons doel is simpel: bescherm uzelf tegen het midden van een Immediate edge scam. Voel je vrij om onze onmiddellijke edge-review te lezen voor meer informatie.

Is Immediate Edge een scam? Zeker!

Het lijdt geen twijfel dat Immediate edge oplichterij is . Het is een oplichterij met een doel: u verleiden tot grote sommen geld. Mensen over de hele wereld zijn al blootgesteld aan de onmiddellijke rand en zijn hun deposito’s in grote sommen geld kwijtgeraakt. Ons doel is om u te beschermen tegen het volgende slachtoffer en om u de informatie te geven die u nodig heeft om veilig te blijven.

Het is mogelijk om geld te verdienen met cryptocurrencies – maar niet samen met Immediate edge . Het verhandelen van cryptocurrencies is ingewikkeld en u moet de basis leren. Immediate Edge wil dat je gelooft dat je snel rijk kunt worden door hun snelle service. Dat al hun gebruikers samen met hun handel veel geld hebben verdiend.
We zullen hun zwendel in meer detail uitleggen.

Hoe ze zeggen dat de Immediate Edge zou moeten werken

Immediate Edge maakt gebruik van een geautomatiseerd algoritme waarbij een handelsrobot beslist wanneer hij het beste kan investeren. Dit betekent dat u zelf geen kennis hoeft te hebben, want Immediate edge doet al het werk voor u. Geld verdienen met Immediate edge is ook goedkoop – alles wat je nodig hebt om te beginnen is 250 euro. Wat nog beter is, is dat er geen extra kosten zijn waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Het is de handelsrobot die helemaal geld voor je verdient. De handelsapplicatie is volledig geautomatiseerd en koopt wanneer de markt er het beste uitziet. Het systeem is snel en maakt het gemakkelijk om in cryptocurrencies te handelen en geld te verdienen.

Hoe de directe voorsprong werkt, klinkt echt geweldig en er zijn veel mensen die nieuwe manieren willen vinden om hun geld te investeren. Maar het werkt niet zoals de Immediate Edge zegt dat het zou moeten. In plaats daarvan verliest u uw volledige investering volledig, omdat Immediate edge een scam is.

Wat gebeurt er echt met uw investering?

Immediate Edge werkt in plaats daarvan op een andere manier en het gebruik van hun handelssysteem is niet snel of gemakkelijk. U verliest niet alleen uw geld samen met Direct voordeel, maar u zult ook nooit de tijd terugkrijgen die u in hun systeem hebt gestopt. Uw investering gaat ofwel verloren wanneer u de storting doet, of deze wordt naar een andere rekening verplaatst.

Hoe de Immediate Edge je voor de gek probeert te houden

Voor het grootste deel komen mensen de directe voorsprong tegen via een advertentie die zegt dat u geld kunt verdienen met geautomatiseerde handel in cryptocurrency. Het kan een advertentie zijn met een artikel over een beroemdheid die cryptohandel heeft gedaan samen met Immediate edge. Of het kan een recensie zijn, vergelijkbaar met de onze, die zegt dat Immediate edge helemaal geen oplichterij is.

Helaas is het niet altijd gemakkelijk om een echte Directe edge-recensie te vinden, maar in plaats daarvan, wanneer u voor het eerst online zoekt, zullen het allemaal positieve artikelen zijn. Het zijn de mensen achter Immediate edge die deze hebben geschreven om u te misleiden tot handelen met hun systeem. Dat u het gevoel moet hebben dat het een dienst is waarop u kunt vertrouwen.

Zweedse beroemdheden als referenties

Immediate Edge Filip Hammar is waarschijnlijk een advertentie die je ooit op sociale media hebt gezien. Dit is een manier waarop Immediate edge zijn gebruikers bedriegt dat hun systeem veilig werkt. Als je op de advertentie over Filip Hammar klikt, kom je bij een artikel dat lijkt op een artikel uit Aftonbladet. In het artikel vertelt Filip Hammar hoe Immediate edge werkt en dat hij zelf geld verdiende met Immediate edge.
Dit is een valse Immediate Edge-beoordeling en hij heeft zelf nooit daadwerkelijk met Immediate edge gehandeld. Hij is ook niet de enige Zweedse beroemdheid die is gebruikt in hun zwendel:

 • • Eric Hagberg
  • Camilla Läckberg
  • Linus Wahlgren
  • Zlatan

Immediate Edge gebruikt ook constant nieuwe beroemdheden om hun zwendel na te jagen, en zodat je niet merkt dat er iets mis is.

Social media-advertenties

Op sociale media is de Immediate edge erin geslaagd de meeste slachtoffers voor de gek te houden. Immediate Edge geeft advertenties weer die uitleggen hoe het werkt en velen worden aangetrokken om hierna meer over de zwendel te lezen. Het is op Facebook dat de meeste advertenties beschikbaar zijn en wanneer u op de advertentie klikt, komt u op hun website. De website is gemakkelijk te gebruiken en er zijn informatie en succesverhalen van veel gebruikers over de hele wereld.

1. Registratie met onmiddellijke rand

Als u eenmaal op de website bent gekomen, is het tijd om uw account aan te maken. De website is eenvoudig in gebruik en ook de registratie duurt niet lang. Om ervoor te zorgen dat u sneller een account kunt aanmaken en een storting kunt doen, is er ook een klok die tikt om u te benadrukken.
Om een Direct edge-account aan te maken, moet u deze stappen volgen:

1. Bezoek de website
2. Vul naam, telefoonnummer en e-mailadres in
3. Verifieer uzelf samen met uw bank-ID
4. Maak een aanbetaling van minimaal 250 euro

Zodra u dit allemaal heeft gedaan, heeft u een account en bent u begonnen met handelen met Direct voordeel. Het zijn nu alle oproepen en nieuwe e-mails zullen beginnen.

2. De rechter achter Immediate edge belt je minstens 50 keer

Uw e-mail zal ineens veel spam van verschillende bedrijven bevatten, en veel vergelijkbare oplichting, zoals Immediate edge. Dit komt doordat Immediate edge uw informatie aan andere partijen heeft verkocht. U ontvangt minimaal 50 telefoontjes van Immediate edge die u vertellen hoe het systeem werkt.
De persoon die u belt, zal aardig zijn en uitleggen waarom het handelen in cryptocurrency met Immediate edge een slimme investering is, omdat u snel geld kunt verdienen.

3. Ze willen dat je minimaal € 250 stort

Meteen nadat je je nummer hebt vrijgegeven, bellen ze je snel. Ze willen dat u meteen aan de slag gaat en ook binnen 24 uur winst kunt maken, net als hun andere investeerders. Om je account te kunnen starten, moet je een storting doen van minimaal 250 euro.
De mensen die je bellen, zullen je ook onder druk zetten om een nog grotere storting te doen. Ze suggereren vaak rond de 1000 euro, omdat dit je zal helpen om nog meer geld te verdienen met Immediate edge.

4. Wanneer u geld stort in de directe rand

Zodra u een storting heeft gedaan met Direct voordeel, heeft u ook toegang tot het handelsplatform waar u uw winsten kunt volgen. Het handelsplatform zal gemakkelijk te gebruiken zijn en u krijgt ook de hulp van een persoonlijke makelaar. De makelaar helpt u bij het handelen en belt u wanneer het tijd is om nieuwe stortingen te doen.

Vaak werkt de makelaar hard om een persoonlijke relatie met jou op te bouwen. Alleen als u bereid bent om grote investeringen te doen. Maar het opnemen van uw winsten zoals u deed volgens het Directe voordeel is niet mogelijk. Al het geld dat je hebt “verdiend” is gewoon een leugen.

5. Ze bellen je opnieuw

De oproepen van Immediate edge zullen niet eindigen omdat ze willen dat u meer geld stort. Hoe meer geld u investeert, hoe beter het is voor Direct voordeel. Daarom zullen ze contact met u blijven opnemen om u steeds grotere stortingen te laten doen.
Veel gebruikers hebben dankzij deze zwendel nieuwe nummers kunnen krijgen. Dit komt omdat oproepen van zowel Immediate edge als andere bedrijven niet eindigen. De gesprekken zullen ook op verschillende tijden online plaatsvinden en het is volstrekt onmogelijk om de gesprekken te vermijden. Het maakt niet uit of u hun nummer blokkeert. Immediate Edge heeft een callcenter waar hun werknemers vanuit werken, en ze kunnen nummers wijzigen en bellen vanaf geheime nummers.

6. U zult uw geld nooit meer terugzien

Handelen met Immediate Edge betekent één ding – dat u uw geld nooit zult zien. Dit komt omdat zodra u een storting doet, uw geld wordt uitgegeven of naar een andere rekening wordt verplaatst. Er is geen herroepingsrecht, of enige kans om uw geld terug te vragen.

Alles wordt gebruikt op de dag dat u geen geld meer heeft of als u uw winst wilt opnemen. Dan is het ineens niet meer mogelijk om Immediate edge te bemachtigen, of ze bellen en zeggen dat al je geld op is. Ook hier is het niet ongebruikelijk dat ze met een rechtszaak dreigen als je geen andere poging doet. Dat heeft veel beleggers bang gemaakt om nog een storting te doen.

Zelfs als u aangifte doet, krijgt u uw geld niet terug. Als je ooit iets van Immediate edge hoort, is het voor een nieuwe aanbetaling.

Open in plaats daarvan een eToro-account

U kunt geld verdienen en te kopen Bitcoin en kopen cryptogeld . Maar het vereist zowel dat u een veilig handelssysteem gebruikt als dat u enige voorkennis heeft. eToro heeft vergelijkbare vergoedingen op de markt. Door gebruik te maken van deze dienst weet u zeker dat uw informatie en geld veilig zijn.

Voordelen van eToro:

 • • De service is gereguleerd
  • Er zijn geen verborgen kosten
  • U kunt een demo-account starten en leren handelen
  • Geen oproepen van eToro voor hogere stortingen
  • Het systeem is gemakkelijk en veilig te gebruiken

Een ding dat belangrijk is om in gedachten te houden, is dat er altijd risico’s zijn bij het doen van investeringen in cryptocurrencies. Stort daarom alleen geld dat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen Immediate Edge

Wees waakzaam over waar u stortingen doet. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om te weten of iets oplichterij is of niet. Maar sites zoals Immediate edge hebben allemaal één ding gemeen: het klinkt alsof het te mooi is om waar te zijn. Miljonair worden over een net zal niet gebeuren. U zult geen geld verdienen met Immediate Edge. Maar in plaats daarvan verlies je alles.

Immediate Edge wil dat u gelooft dat het gemakkelijk is om geld te verdienen met het verhandelen van cryptocurrency. De waarheid is dat u moet leren hoe dit werkt voordat u een aanbetaling doet. Het is natuurlijk verleidelijk om een systeem te hebben dat alles voor je doet, maar hoe waarschijnlijk is dit werkelijk? Als je met een storting van 250 euro elke dag 1300 euro kunt verdienen, zouden steeds meer mensen dit hebben gedaan om geld te verdienen.

Een ander ding dat u altijd moet doen, is de pagina waarop u een storting doet, controleren, is deze gereguleerd? Zo ja, door wie en is er een licentienummer? Alle pagina’s die gereguleerd zijn, dienen een licentienummer te hebben, als dit niet bestaat of als het niet correct is, is het een oplichterij. U kunt dit eenvoudig controleren door snel online te zoeken.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Voel je vrij om onze vragen en antwoorden te lezen om meer te weten te komen over Immediate edge scam works en hoe je jezelf en anderen kunt beschermen tegen deze scam.

Hoe kan ik een oplichterij zoals Immediate edge voorkomen?

Als je een advertentie ziet over Immediate edge, kun je dit melden op de social media waar je op zit. Op deze manier kunt u een Immediate edge-scam helpen voorkomen en ook actief werken om uzelf en andere mensen te beschermen.

Is er geen manier om uw geld terug te krijgen?

De mensen achter Immediate edge zijn slim. Ze gebruiken betaalmethoden waarbij u uw geld niet terug kunt vragen. Aangifte doen bij de politie leidt ook nergens toe, maar de zaak wordt vaak al gesloten voordat er zelfs maar een onderzoek is gestart. Helaas is uw geld helemaal op.

Zijn er meer oplichting dan Immediate Edge?

Ja, helaas en veel zijn dezelfde zwendel die alleen verschillende namen heeft. De namen zijn gewijzigd om te voorkomen dat u dit soort items vindt die er zijn, zodat u geen storting doet en uw geld verliest. Alle oplichting gaat op dezelfde manier uit en het systeem is op dezelfde manier gebouwd. Dus via ons artikel kunt u voorkomen dat u wordt opgelicht en uw geld verliest.

Hoe slaagt Immediate edge erin om mensen voor de gek te houden?

Door slimme marketing die specifiek gericht is op die mensen die nog niet eerder ervaring hebben met handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies. Dit komt omdat er positieve recensies zijn en ook artikelen dat het een veilige service is om te gebruiken.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.