Search
Close this search box.

Interessante smallcap | ACDX | door Crypto-Guide

Op dit moment zijn wij van Crypto-Guide druk bezig met het kijken naar een nieuw project genaamd ACDX. Dit project zal de eerste cryptoderivatenbeurs ter wereld worden die gestructureerde producten aanbiedt. De exchange zal ergens in Q3 live gaan. ACDX brengt een exchange token uit wat ACXT als symbols bevat. Normaal gesproken vinden wij exchange-tokens niet zo interessant, maar zowel in deze exchange als in hun token zien we toch potentie.

Wat dit project voor ons interessant maakt is dat we de CEO al eerder hebben gezien in de cryptowereld. De CEO heet Andy Cheung en is de COO (Chief Operating Officer) van het cryptobedrijf OKEX. Het doel van Andy Cheung en zijn team is het betrekken van gebruikers op zijn platform waardoor de betrokkenheid van de gemeenschap groeit en ACDX evolueert tot een handelsplatform dat aan de gebruiker zijn wensen zal voldoen.

 

Het ACXT token is niet zomaar een exchange-token. ACXT maakt het mogelijk dat je deel kunt nemen aan bestuurlijke beslissingen en kunt bijdragen aan hun ecosysteem. Dit zorgt er voor dat je letterlijk een stukje zeggenschap hebt over wat er op die exchange gedaan wordt. De token wordt daarom niet bedoelt als uitwisseltoken, maar als een brug tussen de gebruiker en het team. Voorbeelden waar je als tokenhouder een stukje zeggenschap over krijgt zijn: listings, fee rates, token burn rate, en zelfs grote beslissingen zoals het hanteren en ondersteunen van hard forks.

Hoe meer tokens je hebt, hoe meer zeggenschap je hebt.

 

Private- en public sale

Op de onderstaande afbeelding zie je dat de Total Supply 50.000.000 ACXT is. Dit wilt zeggen dat er in totaal 50.000.000 ACXT tokens zijn. 20% van deze tokens worden verkocht in de private- en public sale. 30% van de tokens zijn gereserveerd voor de makers van de exchange die er voor zullen zorgen dat er volume komt op de exchange. De overige 50% van de tokens zijn bedrijfstokens.

Fees

50% van de maker fees zullen worden gebruikt om ACXT van de secundaire markt te kopen. Vervolgens sturen ze de gekochte ACXT naar een black hole-adres en dit zal elk kwartaal gebeuren. De overige 50% van de ontvangen maker fees zullen in hun verzekeringsfonds aan worden gevuld.

De reden waarom deze exchange niet volledig onpartijdig is, is omdat veel onpartijdige exchanges nog steeds met een hoop beperkingen te maken krijgen. Transacties zijn hierdoor minder efficiënt, vergoedingen zijn duur in verhouding tot de handelsomvang en het is voor een DEX (onpartijdige exchange) moeilijk om een groot aantal transacties in een korte periode af te handelen.

Mocht dit project je aanspreken en wil je op de hoogte blijven van hun laatste updates dan adviseren wij je om eens een kijkje te nemen in hun announcements kanaal op Telegram. Vergeet ook niet om hun website te bezoeken.

 

Deze post is verzorgd door Crypto-Guide.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.