Internet and Security Agency van Korea geeft certificering aan Huobi Korea

De Zuid-Koreaanse tak van ’s werelds tweede grootste cryptocurrency-beurs naar handelsvolume, Huobi Korea, is gecertificeerd door een grote toezichthouder. De Korea Internet and Security Agency, of KISA. Deze toezichthouder heeft volgens een aankondiging op 18 januari, Huobi Korea een informatiebeveiligingsbeheersysteem of ISMS-certificering verleend.

Huobi Korea zal door de ISMS-certificering voorzien worden van een uitgebreid beheersysteem om de veiligheid en naleving van de Special Payment Act te waarborgen. Dit is een nieuwe wetgeving die vereist dat lokale cryptobedrijven transacties rapporteren in overeenstemming met het herziene Know Your Customer- en Anti-Money Laundering-beleid.

Uitwisselingen moeten in het bijzonder de echte namen van hun gebruikers rapporteren aan de Koreaanse financiële inlichtingeneenheid. Verder moeten uitwisselingen hun gebruikers verifiëren met persoonlijke gegevens, zoals registratienummers van inwoners. Vanaf maart 2021 geldt de Special Payment Act.

De positie van het bedrijf als aanbieder van cryptodiensten op institutioneel niveau, zal verder versterkt worden door de verwerving van ISMS. Dit gaf de CEO van Huobi Korea, Park Si-deok, aan. In maart 2018 lanceerde Huobi Korea officieel de handel, zoals eerder gemeld. Sommige wereldwijde crypto-uitwisselingen hebben problemen ondervonden bij het handhaven van hun bedrijf in het land.

Terwijl Huobi zijn positie in Zuid-Korea blijft versterken. De Zuid-Koreaanse vleugel van ’s werelds grootste crypto-exchange Binance, Binance KR, stopte in januari 2021 vanwege lage volumes.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce