Search
Close this search box.

JP Morgan-strategen waarschuwen dat de short-term opstelling voor Bitcoin een uitdaging is

Het verhaal van short-term onzekerheid lijkt te zijn versterkt door de weekenddans van Bitcoin (BTC) tussen $ 30.000 en $ 34.000. Tegelijkertijd geloven strategen van JP Morgan dat de markt voor cryptocurrency nog niet gezond is. De shot-term opstelling voor Bitcoin ziet er nog steeds uitdagend uit, suggereerde het JP Morgan Chase-team in een nota van vrijdag.

Er is waarschijnlijk nog steeds een overschot aan onderwaterposities die via de markt moeten worden vrijgemaakt. Dit zeiden strategen van JP Morgan op basis van de on-chain-gegevens. De stabiliteit van de Bitcoin-futures markt en de mogelijkheid van hogere productiekosten als gevolg van de migratie van miners uit China noemt JP Morgan als positieve factoren.

Uit verschillende analyses blijkt dat de productiekosten van Bitcoin historisch gebonden zijn aan de prijs. De prijs van Bitcoin kan dus een boostereffect krijgen door een prijsstijging in de kosten van mining. De cryptocurrency-markt lijkt aan het begin van een genezingsproces te staan, maar is nog niet helemaal gezond, suggereert de nota van het JP Morgan Chase-team. Volgens Bloomberg adviseerde David Grider van Fundstrat het risico te verminderen of enige bescherming te kopen.

Na de nota van JP Morgan kwam een bounce van $ 30.000, wat wordt gezien als een kritiek ondersteuningsniveau. Voordat de BTC-prijs zich in het weekend snel herstelde naar $ 33.445, zakte de prijs van Bitcoin naar $ 30.070, volgens gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView. De grootste cryptocurrency zag in het weekend een positieve verklaring van Ricardo Salinas Pliego.

Pliego is de derde rijkste man van Mexico, die Bitcoin het nieuwe goud noemde. Maandagochtend klom de prijs boven de $ 35.000.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.