Search
Close this search box.

JPMorgan uit nieuwe bezorgdheid over de Bitcoin-prijs en staat op gespannen voet met ‘immense ondersteuning’ van $ 52.000

Volgens analisten ziet Bitcoin (BTC) een tsunami van nieuwe gebruikersacceptatie als achtergrond voor prijzen die waarschijnlijk het dieptepunt zullen bereiken rond $ 52.000. Statisticus Willy Woo leidde in een reeks tweets op dinsdag tot kalmte over de recente prijsdip van Bitcoin en de daaropvolgende aanhoudende $ 9.000 onder de recente recordhoogtes.

Marktkapitalisatie van $ 1 biljoen heeft een nieuwe ‘lijn in het zand’ gecreëerd

Woo herhaalde eerdere beweringen en voerde aan dat koper ondersteuning Bitcoin stevig had gevestigd als een actief van een biljoen dollar. En daarom zou de BTC/USD niet veel onder de equivalente spotprijs vallen om het te behouden op ongeveer $ 53.000. Hij schreef dat het opnieuw bezoeken van een lagere prijs, een ongelooflijk sterke prijsvalidatie voor Bitcoin heeft gecreëerd van ongeveer $ 1T marktkapitalisatie.

Ook schreef hij dat 14% van het aanbod voor het laatst boven de $ 1T marktkapitalisatie kwam. Verder dat dit een sleutellijn is in het zand die is ingeprent in de koersvorming van BTC, een gebied dat enorm wordt ondersteund. Ook benadrukte Woo de voortdurende overdracht van coins van zwakke naar sterke handen, samen met een toename van nieuwe gebruikers die de ruimte betreden.

Deze ‘hockeystick’-vorm van nieuwe adoptie was voor collega-analist William Clemente III van essentieel belang. Hij antwoordde aan Woo dat dit veruit de belangrijkste post is van deze thread. Woo merkte toen op dat technische handelaren veel meer bearish waren op Bitcoin ondanks de kracht van indicatoren op de keten.

Opnieuw wordt JPMorgan bearish op BTC

In zijn laatste opmerking stelde Nikolaos Panigirtzoglou van JPMorgan dat deze prijsdip niet zou leiden tot een tussenkomst van kopers zoals voorheen. Hij voegde eraan toe dat het afwikkelen van futures-posities, niet zou omkeren en dus zou de algemene interesse in institutionele Bitcoin investeringen nu vervagen.

Bloomberg citeerde de opmerking als een vermelding dat de afgelopen dagen de Bitcoin-futuresmarkten een steile liquidatie hebben doorgemaakt, op dezelfde manier als midden februari, midden januari of eind november. En dat momentumsignalen, door hun nog steeds hoge niveau, van hieruit natuurlijk enkele maanden zullen wegvallen.

BTC/USD was op het moment van publicatie nog steeds onbeslist over zijn kortetermijntraject. Het klampte zich vast aan $ 55.000 terwijl tekenen van leven terugkeerden naar bepaalde altcoins. Dogecoin (DOGE) was een cryptocurrency die niet langer beter presteerde. Deze daalde woensdag 18%, nadat ‘Dogecoin Day’, een poging om de prijs te verhogen naar $ 4,20, plat op zijn gezicht viel.

In een week tijd bleef DOGE/USD met 160% gestegen.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.