Leer Crypto Genius gebruiken

crypto-genius-logoNa een account aangemaakt te hebben bij Crypto Genius, is er eigenlijk niet veel meer nodig om deze handelsrobot aan het werk te zetten. Het is in staat om zelfstandig niet alleen de markten rond te gaan op zoek naar informatie, maar kan het ook uit belangrijke bronnen zoals nieuwssites informatie halen. Met de technische en fundamentele informatie wordt er vervolgens door de bot bepaald wat het gunstigst is om te verhandelen.

Wat oefenen kan nooit kwaad

De ontwikkelaars van Crypto Genius zijn zich ervan bewust dat de cryptomarkt niet eenvoudig te begrijpen is. Door er actief mee bezig te zijn lukt het om vrij snel de werking door te hebben. Gebruik dus eerst de demo account waarbij je zelf kan beginnen te traden of kijkt hoe de software te werk gaat. Probeer alle functies eens uit om te kijken hoe ze reageren op veranderingen van de markt en welke invloed het allemaal heeft op de winstverwachtingen. Het beschikbaar stellen van een demo account geeft ook aan dat het belang groot wordt geacht om zelf de bot aan te sturen.

Vergeet niet om de sessie af te sluiten

Het mag aantrekkelijk lijken om de bot 1x24u te laten werken, maar vergroot dat het risico. Het komt namelijk vaker voor dat de markten laag beginnen aan het begin van de dag en kan de winst die opgebouwd is de vorige dag, dus vrij snel verdampen. Voordat de bot ingezet wordt moet eerst zelf de markt bekeken worden. Bij twijfel is het beter om even te wachten met het traden. Zelfs met het slim opgezet algoritme is het dus belangrijk om op de hoogte te zijn van de marktontwikkelingen en komt het belang om eerst te oefenen met de demo account, sterk naar voren.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo