Macro-investeerder zegt dat institutioneel geld Bitcoin in een jaar tijd naar $ 250.000 kan stuwen

Volgens de oprichter en CEO van Global Macro Investor en Real Vision, Raoul Pal, kan Bitcoin in november 2021 $ 150.000 bereiken. Bovendien zou dit dan het meest conservatieve scenario zijn. Pal gelooft dat Bitcoin zelfs $ 250.000 zou kunnen bereiken, omdat een grote hoeveelheid institutioneel geld momenteel naar de Bitcoin-markt stroomt.

Volgens Pal is dat wat de laatste Bitcoin-rally fundamenteel anders maakt dan de cryptobubbel van 2017. Toen werd aangenomen dat deze voornamelijk werd aangedreven door particuliere beleggers. Het grootste deel van het extra aanbod van Bitcoin, wordt volgens Pal, nu geabsorbeerd door PayPal, Square die onlangs cryptodiensten heeft aangenomen en GrayScale.

Hij is van mening dat de resulterende aanboddruk de katalysator is voor de laatste stijging van Bitcoin. Pal zei dat hij nog nooit een markt gezien heeft met deze onbalans tussen vraag en aanbod. Hij wees op de macro-economische factoren die in het voordeel van Bitcoin spelen. Het nieuws over het coronavirusvaccin wekt de hoop op een snel economisch herstel.

Toch zullen regeringen waarschijnlijk aanvullende monetaire stimuleringsmaatregelen moeten nemen om hun economie in stand te houden. Dat zal volgens Pal leiden tot een devaluatie van fiat. Hij gelooft dat dit samen met de lage rentetarieven de prijs van Bitcoin naar nieuwe hoogtepunten zal stuwen. Volgens Pal is het levens veranderend. Pal verklaarde dat geen enkel ander activum in korte tijd een voordeel van 5x, 10x, 20x heeft ervaren.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce