Mark Cuban prijst monetaire beleid BTC, na promotie Bitcoin-merchandising-korting

Het hoogste punt ooit van Bitcoin werd tijdens een kerstrally steeds hoger heeft geduwd. Hierbij blijft een voormalige criticus van de digitale valuta, Mark Cuban miljardair-investeerder en eigenaar van de Dallas Mavericks, stappen ondernemen naar een volwaardige hodler-conversie. Dit werd aangegeven in een paar recente tweets. Zijn Tweet kwam op 23 december.

Toen aankondigde Cuban dat fans die Mavericks-uitrusting kopen, 25% korting zouden krijgen als ze Bitcoin zouden gebruiken om hun aankoop te doen. Het rapport waarnaar Cuban verwijst, zei vreemd genoeg in plaats daarvan dat kopers die met Bitcoin voor meer dan $ 150 aan uitrusting kopen, een cadeaubon van $ 25 zouden ontvangen. En er werd geen korting van 25% vermeld.

Het lijkt sommige waarnemers vreemd. Deze aanbieding voor een cadeaubon, evenals een breder Mavericks-beleid om Bitcoin te accepteren als betaling voor tickets. Door de geschiedenis van Cuban van het kleineren van het activum. Cuban gebruikte eerder in 2020 opnieuw een geestige opmerking die hij in september 2019 voor het eerst afvuurde. Het ging erom dat hij de voorkeur geeft aan bananen boven Bitcoin als handelsartikel.

Echter, velen hebben beschreven dat de deugden van Bitcoin als een opslag van waarde worden beschouwd als een proces en niet als een gebeurtenis.  En Cuban lijkt de vereiste stappen te nemen. Cuban leek hierbij het programmatische monetaire beleid van Bitcoin te prijzen. Hij zei, in een Tweet van zondag dat beursgenoteerde bedrijven er verstandig aan zouden doen om hun aandeleninflatie te beperken.

Het is een positieve opmerking die deel uitmaakt van een voortdurende, jarenlange ommezwaai. Hiermee is Cuban beland op de lijst van Bitcoin-critici van CoinTelegraph die in 2020 zijn verdord. Het is toch voorzichtigheid geboden voor hodlers met het volledig verwelkomen van een ander lid in hun gelederen. Cuban heeft zijn minachting uitgesproken voor wat hij gelooft als heilige ijver onder hodlers in de hoop op een doemscenario.

Terwijl hij vordert in zijn reis naar hard geld. En in weer een andere tweet deze week, deed hij alsof hij een van de gelovigen is, een thema waar hij op leek te spelen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.