Met 1.700% stijging in 2021 heeft AMP-cryptocurrency van Flexa, nieuwe hoogtepunten op Coinbase-lijst bereikt

AMP, het interne token van de cryptocurrency-betalingsapp Flexa, heeft nieuwe recordhoogtes bereikt, nadat het op de grote beurs Coinbase was genoteerd. AMP/USD bereikte op 17 juni voor het eerst $ 0,11 per coin, toonden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aan.

Als best presterende altcoin nadert AMP $ 0,12

Flexa wil een algemene oplossing bieden voor acceptatie en uitgaven voor cryptocurrency. Het omschrijft zichzelf als de eerste betalingsoptie voor digitale valuta voor fysieke detailhandel. Als onderdeel van een revisie werd het vorige infrastructuurtoken, Flexacoin (FXC), eind vorig jaar geconverteerd naar AMP. Bijna onmiddellijk leek de vervanging het beter te doen dan het origineel.

En in 2021 steeg het vanaf een startwaarde van slechts $ 0,006 met winsten tot nu toe van ongeveer 1.700%. Met het Canadese multinationale e-commercebedrijf Shopify, is Flexa al een samenwerking aangegaan. Shopify kondigde aan dat het zijn betalingsfuncties deze week zou uitbreiden naar alle Facebook- en Google-verkopers. Dit versterkte de aanhoudende bull-run van AMP.

En toen Exchange Coinbase de handel lanceerde sprong het in de afgelopen 24 uur alleen al 25%. Sheetz, de Amerikaanse voedsel- en winkelketen, bevestigde eind mei dat het Bitcoin (BTC) -betalingen zou gaan accepteren met behulp van Flexa’s diensten. Tyler Spalding, medeoprichter en CEO van Flexa, becommentarieerde vorige maand dat Flexa iets meer dan twee jaar geleden als de allereerste betalingsoptie voor digitale valuta voor fysieke winkels lanceerde.

Spalding zei verder dat sinds de lancering zij opgeschaald zijn om meer dan 41.000 handelslocaties in de VS te ondersteunen.

In plat cryptolandschap, sprankje hoop

Donderdag stond AMP dus bovenaan de lijst van hoogvliegende altcoins. Zijn dagelijks rendement was het dubbele van XinFin Network (XDC), de volgende grootste stijger. Te midden van een afkoeling voor Bitcoin en grotere marktkapitalisatietokens, waaronder Ethereum (ETH), was het beeld op die dag voor alts over het algemeen gemengd. Voor de meeste handelaren was het een kwestie van geduld, zei Rakesh Upadhyay, Cointelegraph-bijdrager.

Hij vatte samen dat een nieuwe massale daling onwaarschijnlijk is, omdat er grote hoeveelheden fondsen klaar staan om in cryptocurrencies te stromen. Upadhyay zei verder dat het echter niet betekent dat er snel een nieuwe bullmarkt van start gaat. Voordat de meeste grote cryptocurrencies aan de volgende trendbeweging beginnen, kunnen ze een dieptepunt bereiken.

Met het aandeel van Bitcoin op 45,1%, bedroeg de totale cryptomarktkapitalisatie $ 1.632 biljoen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.