Search
Close this search box.

Met $ 83 miljoen aan coupons die vervallen, verkoopt DSD bear 5,5 miljoen tokens aan whale alliantie

De grootste bear entiteit van het DSD-project is uitgekocht door een alliantie van DSD whales. Naar verluidt zou hij verantwoordelijk zijn voor het consequent houden van de token prijs onder het $ 1 peil. Escobar.eth, de bear in kwestie, onthulde in een post op de DSD Discord-groep dat hij officieel een OTC-deal heeft gesloten. Hierbij zou hij 5,5 miljoen aan DSD verkocht hebben aan een whale groep.

Hij gaf verder aan verdere uitbreidingsinspanningen niet te zullen belemmeren. Een multisig-houder van het project, die op Twitter zichzelf @_wilske noemt, was een van de facilitators van de deal. Deze vertelde aan Cointelegraph dat Escobar de prijs al een tijdje heeft onderdrukt. De facilitator wist niet aan te geven wat de bedoelingen van Escobar waren.

Echter, de facilitator nam aan dat het was om coupons te laten verlopen. Verder gaf de facilitator aan dat Escobar in de loop van de tijd vele miljoenen heeft verkocht. Ongeveer 10 miljoen, als de facilitator zou moeten raden, om de DSD-prijsbeweging te onderdrukken. Een paar dagen eerder voorkwam Escobar, volgens @_wilske, zelfs de laatste bullish voortgang voor DSD.

In een poging van DSD om verder te gaan dan de $ 1-drempel, zou Escobar 5 miljoen tokens hebben verkocht om dit te stoppen. DSD is er inderdaad niet in geslaagd om een tijd gewogen gemiddelde prijs, of TWAP, boven de $ 1 te houden vanaf epoch 408. Dat is bijna een week geleden. Het is nodig om een TWAP van meer dan $ 1 te behalen om een uitbreidingsfase te starten.

Deze bevat beloningen voor couponhouders, eigenaren van obligatie-tokens en liquiditeitsverschaffers. De actie om Escobar uit te kopen was om een kapitaalefficiëntere manier vast te stellen om het prijsniveau te herstellen, gaf de DSD-multisig-houder te kennen. Hij vertelde verder aan Cointelegraph dat coupon whales verantwoordelijk waren voor het verstrekken van de fondsen om de deal uit te voeren.

Het is misschien niet verwonderlijk om zo’n drastische stap te zien, met bijna $ 83 miljoen aan kortingsbonnen op het spel. In epoch 721 zal de eerste golf van enorme beëindigingen beginnen. Vanaf het moment van schrijven is dat 32 epochs of 64 uur verwijderd is. Tussen twee enorme golven van epochs 721 tot 749 en 756 tot 767, zal ongeveer 78 miljoen dollar van de 83 miljoen dollar verlopen.

Dat komt neer op meer dan 42 miljoen DSD, bij de huidige premie van 45,56%. DSD daalde tot $ 0,27 tijdens een van zijn eerdere contractiegebeurtenissen eind 2020, zoals eerder gemeld door Cointelegraph. De afgelopen maanden hebben algoritmische stablecoin-projecten wat grip gekregen in de crypto-ruimte en DSD behoort tot deze klasse.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.