Search
Close this search box.

Mobiele app voor cryptohandel gelanceerd door Börse Stuttgart Digital Exchange

Börse Stuttgart Digital Exchange, of BSDEX introduceert een nieuwe mobiele app voor cryptocurrency-handelaren. Het deelt zijn operator met de grote openbare beurs in Stuttgart. BSDEX is een pionier geweest in de mainstreaming van crypto in Duitsland, als handelsplatform voor digitale activa dat voldoet aan de wettelijke vereisten van de Duitse bankwet. Beleggers hadden eerder toegang tot een eerdere cryptohandel-app genaamd Bison, die voor het eerst werd gelanceerd in 2019.

 Met de nieuwe app kunnen gebruikers in Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC) handelen en XRP, geeft de aankondiging van vandaag aan. Momenteel gebruiken meer dan 20.000 gebruikers BSDEX, dat wordt beheerd door Baden-Wuerttembergische Wertpapierborse GmbH. Dit is dezelfde operator die de openbare effectenbeurs van Stuttgart runt. Drie institutionele deelnemers dienen als liquiditeitsverschaffers voor deze volledig gereguleerde beurs.

Deze zijn dochteronderneming EUWAX AG van Börse Stuttgart GmbH, Bankhaus Scheich en Crypto Broker AG. Dochteronderneming van Börse Stuttgart Digital Ventures GmbH, Blocknox GmbH, bewaart voor wat betreft bewaarregelingen, de activa van BSDEX-klanten op escrow-basis. Het platform brengt vergoedingen in rekening die variëren naargelang de verschillende soorten orders, als het op handelen aankomt.

De CEO, Maximilian von Wallenberg, van de technische operator van BSDEX, Börse Stuttgart Digital Exchange GmbH, zei dat de beslissing om een handige handelsoptie te bieden voor smartphonegebruikers is genomen als reactie op de behoeften van investeerders. Von Wallenberg gaf aan dat ze een enorme vraag van klanten naar een betrouwbaar en transparant Duits handelsplatform voor Bitcoin, Ethereum en Co zien.

In het handelsvolume op BSDEX, dat nu meer dan 1 miljard euro bedraagt sinds onze toetreding tot de markt, komt dit ook tot uiting, volgens Von Wallenberg. Net als de desktopversie, kunnen gebruikers met de app hun crypto-bezit bekijken, cryptocurrency-grafieken volgen en toegang krijgen tot basis- en geavanceerde ordertypes.

Onlangs bereikte de grote in de Verenigde Staten gevestigde beurs Coinbase een mijlpaal, in de bredere markt voor crypto-apps. En het werd de # 1 meest populaire app in de Apple App Store in het land. Vóór TikTok, YouTube, Facebook, Instagram en de handelsapp Robinhood.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.