Na een stijging van bijna 30%, komt XLM opnieuw in de top 10 van coins op basis van marktkapitalisatie

Volgens gegevens van de grote crypto-trackingwebsite CoinGecko, is Stellar Lumens (XLM) nu de negende grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Hierbij haalt het Chainlink (LINK) en Binance Coin (BNB) in. De marktkapitalisatie van Stellar bedraagt $ 6,6 miljard op het moment van schrijven. Terwijl de marktkapitalisatie van LINK $ 6,1 miljard bedraagt en van BNB $ 5,8 miljard bedraagt.

Volgens de Stellar-prijsindex van Cointelegraph komt de terugkeer van Stellar naar de top-10-lijst, te midden van XLM’s recente parabolische stijging van 80% in de afgelopen zeven dagen. XLM wordt verhandeld tegen $ 0,302 op het moment van schrijven, een stijging van 27% vergeleken met de afgelopen 24 uur. Het afgelopen jaar boekte XLM ook een flinke groei.

Stellar boekt, volgens gegevens van CoinGecko, jaarlijkse rendementen tot vandaag van meer dan 500%. Stellar won onlangs de strijd van blockchain-betalingsnetwerken tegen Ripple te midden van een grote omkering van het sentiment. Zoals Cointelegraph eerder meldde. Dit vond plaats kort nadat de Stellar Development Foundation op 4 januari 2021 een overeenkomst had gesloten met de Oekraïense regering.

Er zal samengewerkt worden aan een nieuw ecosysteem voor digitale activa, inclusief een digitale valuta van de Centrale Bank. Het partnerschap zorgde onmiddellijk voor een enorme XLM-groei, wat leidde tot 30% dagelijkse winst op 5 januari. Stellar is nog ver verwijderd van het hoogste punt ooit van $ 0,78 op 3 januari 2018, ondanks de aanhoudende rally.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.